Akbank’tan yılbaşı öncesi ihtiyaç kredisi paketlerinde faiz indirimi hamlesi geldi! Kredi faizleri yüzde 2,03’e kadar düştü!

Her an avantajlı kampanyalarını artıran bankalardan biri olan Akbank, aralık ayı itibariyle ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 2,03’e düşürdüğünü duyurdu.

Akbank’tan yılbaşı öncesi ihtiyaç kredisi paketlerinde faiz indirimi hamlesi geldi! Kredi faizleri yüzde 2,03’e kadar düştü!

Türkiye’de en çok kullanılan bankacılık hizmetlerinden biri olan ihtiyaç kredileri, bireysel olarak her türlü ihtiyaçta kullanılabilmesinin yanı sıra nakit desteği olarak da kullanılmasıyla vatandaşların ilgisini her geçen gün daha da çok çekmeye başladı. Yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredilerinde kampanyalara giden bankalar, faiz oranlarını bir bir düşürdüğünü duyurur hale geldi. Öte yandan bir duyuru da Akbank’tan yapıldı.

İhtiyaç kredisi paketlerini çeşitli avantajlar ile doldurmuş olan bankalardan biri olmasıyla dikkat çeken Akbank, yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredisi paketlerinde faiz indirimine gitti. Faiz indiriminin yanı sıra uzun vadeler sunan Akbank, ihtiyaç kredisi başvuru şartlarını ve başvuruda gerekli olan belgelere ilişkin de bilgi verdi.

AKBANK, İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANINI YÜZDE 2,03’E DÜŞÜRDÜ

Akbank’tan yılbaşı öncesi ihtiyaç kredisi paketlerinde faiz indirimi hamlesi geldi! Kredi faizleri yüzde 2,03’e kadar düştü! - Resim : 1

İhtiyaç kredisi çekmek için “18 yaşından büyük olunmalı, risk ve istihbaratta olumsuzluk olmama” şartlarını talep eden Akbank, aralık ayı itibariyle sağlayacağı kredi faiz oranlarına ilişkin bilgi verdi. Kredi tutarına göre değişen vadeler sunan Akbank, ihtiyaç kredi paketlerinin bu ay yüzde 2,03 faizden başlayacağını duyurdu.

Vade süresini yasal mevzuat gereğince kredi tutarına göre belirleyen Akbank, 50 bin TL’ye kadar olan tüm kredilerde 36 aya varan vadelerin kullanabileceğini açıkladı. 50 bin TL üzeri, 100 bin TL altı krediler için 24 ay vade sunan Akbank, 100 bin TL üzerindeki ihtiyaç kredilerinin ise maksimum 12 ay vade sunduğunu duyurdu.

AKBANK, İHTİYAÇ KREDİSİ İÇİN GEREKLİ BELGELERİ AÇIKLADI

Hem dijital kanallarından hem de fiziki şubelerinden ihtiyaç kredi kabul eden bankalardan biri olan Akbank, kredi başvurusu için gerekli olan belge ve bilgilere ilişkin de kamuoyunu aydınlattı. Herkes için geçerli olan belgeleri açıklayan Akbank; kimlik belgesi, adres belgesi ve gelir belgesinin ihtiyaç kredisi başvurularında şart olduğunu bildirdi. Gelir belgesine ilişkin çalışma koşuluna uygun belgeyi de duyuran Akbank, konuya ilişkin şu açıklamayı gerçekleştirdi.

“Ücretli Çalışan: SGK hizmet dökümü/SGK Prim Ödeme Belgesi, en son aya ait maaş bordrosu veya net maaş tutarını gösteren işyerince onaylı belge. Kamu Çalışanı: Kamu güncel çalışma belgesi, gelir belgesi. Emekli: Emekli tanıtım kartı ve emekli aylığı tahsis belgesi ya da emekli maaşına ilişkin banka hesap cüzdanı. Serbest Çalışan/Şirket Ortağı: Son yıla ait vergi levhası, son yıla ait bilanço ve gelir tablosu/işletme hesap özeti, ticaret sicil gazetesi/oda kayıt belgesi. Menkul Geliri Elde Edenler: Faiz gelirini gösteren hesap cüzdanı.”

Etiketler: akbank, ihtiyaç kredisi