Akbank’tan müthiş kampanya: Yakınını getirene 2000 TL, maaşını taşıyana 5000 TL chip-para!

Akbank, müşterilerine ve yakınlarına büyük fırsatlar sunuyor. Davet edilen her yakını için 100 TL, maaşını taşıyanlara ise 1000 TL chip-para hediye ediyor. detaylar haberimizde...

Akbank’tan müthiş kampanya: Yakınını getirene 2000 TL, maaşını taşıyana 5000 TL chip-para!

Akbank, müşterilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Akbank müşterisi olanlar, davet ettikleri yakınlarının ilk defa Akbank müşterisi olması halinde davet edilen her kişi başına 100 TL olacak şekilde toplamda 2000 TL chip-para kazanabilecekler. Ayrıca, SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyanlara da davet ettiği her yakını için 1000 TL olacak şekilde toplamda ek 5000 TL chip-para yüklemesi yapılacak.

Davet Et Kazan: Yakınınızı Akbank’a Getirin, Chip-Para’nız Cebinizde Olsun!

Akbank müşterisi olanlar, davet kodlarına Akbank Mobil Kampanyalar menüsü üzerinde yer alan “Davet et kazan” bölümünden ulaşabilecekler. Her davet kodu kişiye özel olurken, ödül kazanımı da bu kodlar üzerinden takip edilecektir.

Kampanya kapsamında Akbank’lılar, davet ettikleri yakınlarının ilk defa Akbank müşterisi olması halinde davet edilen her kişi başına 100 TL olacak şekilde toplamda 2000 TL chip-para kazanabilecekler.

Akbank’tan müthiş kampanya: Yakınını getirene 2000 TL, maaşını taşıyana 5000 TL chip-para! - Resim : 1

Chip-Para’nızı istediğiniz gibi harcayabilir veya biriktirebilirsiniz. Chip-Para’nızla alışveriş yaparken nakit para veya kredi kartı kullanmanıza gerek yoktur. Chip-Para’nızla üye iş yerlerinde alışveriş yapabilir veya ATM’lerden nakit çekebilirsiniz.

Kampanyadan faydalanmak için davet ettiğiniz yakınınızın 30 Eylül 2023 tarihine kadar Akbank Mobil uygulamasını indirerek “Akbanklı Olmak İstiyorum” butonuna tıklayarak Akbank müşterisi olması gerekmektedir. Davet ettiğiniz yakınınızın Akbank müşterisi olmasını takip eden 90 gün içerisinde, davet kodunuzu girmesi ve en az 100 TL tutarında bir işlem yapması yeterlidir.

Maaşınızı Akbank’a Taşıyın, Hem Kendiniz Hem de Yakınlarınız Kazanın!

Akbank, emekli maaşını Akbank’a taşıyanlara da ekstra chip-para hediye ediyor. Kampanya kapsamında, SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyanlar, maaş ödemesinin yapıldığı ayı takip eden ilk ayda davet işlemi gerçekleştiren Akbanklıya davet ettiği her yakını için 1000 TL olacak şekilde toplamda ek 5000 TL chip-para yüklemesi yapılacak.

Böylece, hem kendiniz hem de yakınlarınız chip-para kazanmış olacaksınız. Chip-Para’nızı istediğiniz gibi kullanabilir veya biriktirebilirsiniz.

Kampanyadan faydalanmak için, SGK emekli maaşınızı 30 Eylül 2023 tarihine kadar Akbank’a taşımanız ve maaş ödemesinin yapıldığı ayı takip eden ilk ayda davet işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Davet ettiğiniz yakınlarınızın da yukarıda belirtilen şartları yerine getirmesi gerekmektedir.

Akbank Davet Et Kazan Kampanyası Nasıl Katılabilirim?

 

Akbank Davet Et Kazan Kampanyası’na katılmak için, öncelikle Akbank müşterisi olmanız gerekmektedir. Eğer henüz Akbanklı değilseniz, Akbank Mobil uygulamasını indirerek “Akbanklı Olmak İstiyorum” butonuna tıklayabilir ve dakikalar içinde siz de Akbanklı olabilirsiniz. Akbank müşterisi olduktan sonra, Akbank Mobil Kampanyalar menüsü üzerinde yer alan “Davet et kazan” bölümünden davet kodunuzu alabilir ve yakınlarınızı davet edebilirsiniz. Davet ettiğiniz yakınlarınızın da 30 Eylül 2023 tarihine kadar Akbank müşterisi olması ve en az 100 TL tutarında bir işlem yapması gerekmektedir. Böylece, davet ettiğiniz her kişi başına 100 TL chip-para kazanabilirsiniz.

Etiketler: kampanya, akbank