Akbank'tan kazandıran kampanya: Yeni müşterilere 750 TL'ye varan alışveriş indirimi!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından olan Akbank, yeni dönemde güncel şartlara uygun kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Son olarak yeni bir alışveriş kampanyası geliştirdiğini duyuran banka, 31 Ağustos tarihine kadar başvurulara açık olacak olan kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank'tan kazandıran kampanya: Yeni müşterilere 750 TL'ye varan alışveriş indirimi!

Akbank, artan akaryakıt ve market ürünleri fiyatlarına karşın tüketicilerin yanında yer alarak, ay sonuna kadar kart başvurusu yapan tüm yeni müşterilerine 750 TL’ye kadar para puan hediyesi vereceğini bildirdi.

AKBANK’TAN YENİ MÜŞTERİLERİNE KAÇIRILMAYACAK TEKLİF!

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu avantajlı teklifler ile müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran özel bankalardan birisi olan Akbank, yeni dönemde de tüketicinin yanında yer alarak zorlu ekonomik şartlara karşı onlara destek vermeye devam ediyor. Düzenlediği uygun faizli kredi kampanyalarından sonra bu kez de yeni müşterilerine seslenen banka, güncel kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlar karşısında tüketicilerin yanında yer aldığını duyuran Akbank, bu duyurusunu geliştirmiş olduğu yeni kampanyası ile destekledi. Söz konusu yeni kampanyasının yalnızca yeni müşterileri için geçerli olduğunu belirten banka, ilgili şartları sağlayan herkese 750 TL’ye kadar alışveriş indirimi tanımlayacağını bildirdi.

AKBANK ALIŞVERİŞ KAMPANYASININ DETAYLARI

Akbank'tan kazandıran kampanya: Yeni müşterilere 750 TL'ye varan alışveriş indirimi! - Resim : 1

Akbank tarafından geliştirilmiş olan yeni kampanyanın ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı. Akbank, geliştirmiş olduğu yeni kampanya kapsamında ilk kez Axess veya Wings karta başvuru yapan tüm yeni müşterilerine, ilgili kartları aracılığı ile yapacak oldukları 750 TL ve üzeri her alışveriş harcamasına 150 TL, toplamda ise 750 TL tutarında chip para hediyesi vereceğini belirtti.

Banka tarafından yapılan yeni açıklamaya göre söz konusu kampanyanın market ve akaryakıt harcamaları için geçerli olduğu bilgisi kaydedildi. Ayrıca banka, ilgili kampanyadan yalnızca bireysel statüde olan yeni müşterilerin yararlanabileceklerini belirtti.

AKBANK ALIŞVERİŞ KAMPANYASI BAŞVURUSU AĞUSTOS 2022

Akbank 750 TL para puan kazanımlı yeni alışveriş kampanyasının başvuru detaylarını paylaştı. Banka, ilgili kampanyadan yararlanabilmek için öncelikle bankanın mobil uygulaması aracılığı ile üyelik işlemlerinin tamamlanması gerektiğini sonrasında ise uygulamanın açılan ekranında yer alan “başvurular” kısmından kart başvurusu yapılması gerektiğini belirtti.

Etiketler: akbank, kampanya