Akbank’tan 3 Ay Ertelemeli Kredi! 2 Yıl Ödemeli 100.000 TL Nakit Veriyor

Türkiye’nin en çok tercih edilen özel bankalarından Akbank’tan acil nakit arayanlara müjdeli haber geldi. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Akbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası büyük ilgi görüyor.

Akbank’tan 3 Ay Ertelemeli Kredi! 2 Yıl Ödemeli 100.000 TL Nakit Veriyor

Türkiye’nin en çok tercih edilen özel bankalarından Akbank’tan acil nakit arayanlara müjdeli haber geldi. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Akbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası büyük ilgi görüyor. Aralık ayında ihtiyaçlarını ertelemeden satın almak ve düşük faiz avantajlarından yararlanmak isteyenlerin yüzü Akbank’ta gülüyor. Bankanın kurumsal web sitesinde yer alan ihtiyaç kredisi kampanya duyurusuna göre 3 ay ertelemeli 100 bin TL nakit desteği öne çıktı. Akbank şubesine gitmeden mobil ve internet bankacılığı hizmetleriyle kredi çekmek artık çok daha kolay.

Akbank 3 Ay Ödemesiz İhtiyaç Kredisi

Bütçesine en uygun koşullarda kredi çekmek isteyenler Akbank’ın kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Özellikle yeni yıla girerken ihtiyaçlarını satın almak ve borçlarını ödemek isteyenler Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasını tercih ediyor. Bankanın resmi web sitesindeki kampanya duyurusuna göre acil nakit arayanlara 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi verilecek. Banka müşterileri bu sayede kredilerini aralık ayında çekip ilk taksit ödemesine 90 gün sonra başlayacak. Bütçe dostu ödeme seçenekleri sunan Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasının tüm detayları bankanın kurumsal web sitesinden duyuruldu.

Akbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Ne Kadar?

Akbank’tan 3 Ay Ertelemeli Kredi! 2 Yıl Ödemeli 100.000 TL Nakit Veriyor - Resim : 1

Düşük faizli kredi kampanyalarını araştıranlara müjdeli haber Akbank’tan geldi. Akbank, yeni müşterilerine özel düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasında aralık ayına özel fırsatlar sunuyor. Bütçesine en uygun ödeme koşullarını seçmek isteyenler Akbank Direkt Kredi kampanyasından yararlanırken kredi taksitlerini kendi ödeme gücüne göre seçebiliyor. Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasının faiz oranı yüzde 2.03’ten başlarken bu kredi oranının müşteri türü, kredi limiti, vade seçenekleri ve kredi notuna göre değişiklik gösterdiği belirtiliyor.

Akbank 100.000 TL Kredi Hesaplaması

Türkiye’nin en popüler özel bankaları arasında gösterilen Akbank, milyonlarca müşterisine uygun faiz oranlarıyla 100 bin TL nakit desteği sunuyor. Aralık ayında bankanın bu avantajlı kredi kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler 100 bin TL krediyi 24 ay vade seçeneğiyle çekebiliyor. Bu kapsamda Akbank müşterisinin bankaya geri ödeyeceği taksit tutarı 5.614 TL olurken 3 ay erteleme seçeneğinde taksit hesaplaması farklı oluyor.

Etiketler: akbank, ihtiyaç kredisi