Akbanklı olan herkesi Teknosa alışverişlerinde 200 TL’ye varan indirim bekliyor! Sadece 15 Şubat’a kadar devam edecek!

Kampanyalarının etki alanını genişletilmek adına iş birliklerini artıran Akbank, bu kez Teknosa isimli elektronik şirketi ile anlaşmaya başladı. Akbank, bu anlaşma kapsamında müşterilerine indirim kodları sağlayacağını duyurdu.

Akbanklı olan herkesi Teknosa alışverişlerinde 200 TL’ye varan indirim bekliyor! Sadece 15 Şubat’a kadar devam edecek!

Bankacılık sektörünün gözde kampanyaları olmaya başlamış olan markalar arası iş birliği her geçen gün daha çok artar hale geldi. Bu kapsamda pek çok banka giyimden seyahate kadar pek çok sektörde markasal iş birliğe giderken; özellikle iş birliklerin arttığı sektör, taksitlerin az, ürünlerin pahalı olduğu elektronik sektörü oldu. Bu sektörde yeni bir iş birliğine varan Akbank ise, şartlarını duyurdu.

2022 yılını kampanyalar ile geçirmiş olan Akbank, yılın son ayını da kampanyalar ile doldurdu. Bu kapsamda yeni bir kampanya düzenlemiş olan Akbank, kampanyası kapsamında müşterilerinin gerekli işlemleri yerine getirmesi halinde Teknosa alışverişlerinde indirimlerden yararlanabileceğini açıkladı. Sadece sınırlı sayıda olan indirim kodlarını almak için yapılması gerekenleri de aktaran Akbank, konuya ilişkin detaylı bir duyuru metni yayınladı.

AKBANK İLE TEKNOSA İŞ BİRLİĞİ BAŞLADI

Akbanklı olan herkesi Teknosa alışverişlerinde 200 TL’ye varan indirim bekliyor! Sadece 15 Şubat’a kadar devam edecek! - Resim : 1

Müşterileri için Teknosa ile yeni bir iş birliğine varan Akbank, Akbank Mobil’e giriş yaptıktan sonra, ana sayfada yer alan “Kampanyalar” alanından “Teknosa İndirim Kampanyası” detaylarına ulaşarak müşterilerine sağladığı indirim kodlarının Teknosa alışverişlerinde kullanılabileceğini açıkladı. Teknosa indirim kampanyası kodlarının 15 Aralık 2022 tarihi ile 15 Şubat tarihleri arasında sınırlı sayıdaki Akbank Mobil müşterilerine verileceğini belirten Akbank, kampanyaya katılım dolunca kampanyanın sone erebileceğini belirtti.

Akbank Mobil'den Teknosa kampanyası indirim kodu alan müşterilerinin Teknosa mağazalarından yapacakları 3.000 TL ve üzeri alışverişlerde 200 TL indirim kazanacağını belirten Akbank, kampanyanın bireysel müşterileri için olduğunu bildirdi. Kampanya kodlarının tek kullanımlık olduğunu hatırlatan Akbank, kodların kişiye özel olduğunu ve her müşterisinin kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanabileceğini açıkladı.

AKBANK İLE TEKNOSA İNDİRİMLERİNE HER ÜRÜN DAHİL DEĞİL

Kampanya kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Akbank ile Teknosa, bu şartlara ilişkin de bilgi verdi. İndirim kodlarının aktifleştirilmesi için TKNS boşluk Akbank Mobil’de yer alan kodun 7889’a kısa mesaj olarak gönderilmesini şart koşan Akbank, kodların yalnızca Teknosa mağazalarında geçerli olduğunu; internet alışverişlerinde geçerli olmadığının altını çizdi.

Öte yandan indirimin kullanılabilmesi için sepette Apple, Monster, Dyson, Bosch, Epson markalı ürünler ile Sony PlayStation 5 Oyun Konsolu, Airfryer, Microsoft Xbox Series X&Series S Oyun Konsolu, Robot Süpürgeler gibi ürünlerin sepette yer almamasının şart olduğunu bildiren Akbank, Turuncu&Tupturuncu indirimler, SSD, HDD ve Dijital Kartlar’ın da indirimden yararlanamayacağını bildirdi. Ayrıca Akbank, aktif edilen kodun son kullanma tarihini 15 Şubat 2023 olarak açıkladı.

Etiketler: akbank, teknosa, kampanya