Akbank müşterisi olanlara müjde kartınıza 2.000 TL hediye yatacak: Karşılıksız yatacak 2.000 TL herkese verilecek

Akbank müşterisi olan herkese 2 bin TL verilecek. Banka tarafından başlatılan kampanyaya göre 2 bin lira hediye başvuru şartları açıklandı. İsteyen herkese Akbank’tan 2 bin TL hediye alabilecek. Başvurular 31 Ağustos'a kadar devam edecek. Peki başvuru şartları neler? Detaylar haberimizde…

Akbank müşterisi olanlara müjde kartınıza 2.000 TL hediye yatacak: Karşılıksız yatacak 2.000 TL herkese verilecek

Akbank’tan güzel haber geldi. Banka, müşterisi olan kişilere 2000 TL hediye edeceği belirtilerek birçok kategoride müşterilerine özel avantajlar sunan Akbank’tan bir kampanya açıklaması daha yapıldı. Söz konusu kampanyanın 31 Ağustos'a kadar devam edeceği belirtilerek 2000 TL’ye kadar chip-para hediye edileceği bildirildi.

2 BİN LİRA HEDİYE EDİLECEK

Banka tarafından yapılan duyuruda ilk kez Axess’e başvurarak market, giyim ve elektronik sektörlerinde yapılacak her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 250 TL, toplam 2.000 TL’ye varan chip-para kazanılabileceği ifade edildi.

Kampanyaya, Akbank bireysel kredi kartı olmayıp 01.08.2023 –31.08.2023 tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan ve 31.08.2023’e kadar kartı onaylanan Akbanklılar katılabileceği belirtilen duyurunun devamında Başvurusu onaylanan Akbanklılar, 31.08.2023’e kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılabilir; 15.09.2023 tarihine kadar market, giyim ve elektronik sektörlerinde yapacakları her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 250 TL, toplam 2.000 TL’ye varan chip-para kazanabileceği ifade edildi.

Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonunu tıklamanız gerektiği ifade edilerek rofil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında göründükten sonra katılım sağlanabileceği aktarıldı.

KAMPANYA AYRINTILARI

SMS ile kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce bankamızın sistemine kayıtlı olan cep telefonu numaranızdan “ODUL” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmanız gerektiğini bildirmek isteriz. Kampanyaya, belirtilen kısa mesaj bankamızın sistemine ulaştıktan ve bankamızca size “kayıt oldunuz” bilgisi iletildikten sonra katılım sağlamış olacaksınız. Katılım için gönderilen SMS’lerin, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirildiğini bilmenizi isteriz.

Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM ve şubelerimiz ile Müşteri İletişim Merkezimizden kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.

aşvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini seçerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olabilir; kartınızı adresinize ulaşmadan, internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilirsiniz.

Kampanya kazanımı aynı gün içinde, aynı iş yerinden yapılacak olan ilk 1.500 TL’lik harcama için geçerlidir.

Free, ticari kartlar, ek kart, öğrenci kartları ve sanal kart başvuruları kampanya kapsamı dışındadır.
Kampanya bireysel bazda gerçekleştirilecektir.

Akbanklılar kampanya boyunca toplam 2.000 TL’ye varan chip-paraya ek olarak, üye iş yerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanabilir.Akbank müşterisi olanlara müjde kartınıza 2.000 TL hediye yatacak: Karşılıksız yatacak 2.000 TL herkese verilecek - Resim : 1

 

KARTINIZA YÜKLENECEK

Kampanyadan kazandığınız chip-para, söz konusu işlemi gerçekleştirdiğinizde otomatik olarak kartınıza yüklenecektir.

İptal edilen işlemlerde, chip-para kazanımlarının da iptal edileceğini bildirmek isteriz.

Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Etiketler: akbank, kampanya