Akbank kartı olanlar dikkat! Yurtiçi harcamalarınıza bin TL, yurtdışı harcamalarınıza 2 bin TL hediye edilecek!

Yeni müşterileri için TL kazanımlı yeni bir kampanya geliştirdiğini duyuran Akbank, bankacılık sektöründe dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte yeni kampanyanın ayrıntıları…

Akbank kartı olanlar dikkat! Yurtiçi harcamalarınıza bin TL, yurtdışı harcamalarınıza 2 bin TL hediye edilecek!

Çok çeşitli faktörler çerçevesinde giderek ağırlaşan gündelik yaşam şartları, her kesimden vatandaşın bütçe desteğine ihtiyaç duymasına sebep oldu. Gıda sektöründen otomotiv sektörüne kadar birçok farklı sektörden arka arkaya gelen zam haberlerinden sonra bütçelerini toparlamak adına kampanya haberlerini araştıran vatandaşlara, bu kez de bankacılık sektörünün en önemli isimlerinden olan Akbank’tan müjdeli haber geldi.

Sene başından bu yana kademe kademe ağırlaşan gündelik hayat şartları karşısında birçok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar geliştirerek tüketicilere destek olmaya çalışan Akbank, bu kez de potansiyel müşterilerine seslendi. Bünyesinden kredi kartı kullanmayan potansiyel müşterileri için yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran Akbank, yeni kampanyasının ayrıntılarını tüketiciler ile paylaştı.

AKBANK ‘TAN YENİ MÜŞTERİLERİNE TL KAZANDIRAN KAMPANYA DUYURUSU!

Akbank kartı olanlar dikkat! Yurtiçi harcamalarınıza bin TL, yurtdışı harcamalarınıza 2 bin TL hediye edilecek! - Resim : 1

Hem kart kampanyaları hem de uygun faizli finansman hizmetleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran bankalardan birisi olan Akbank, potansiyel müşterileri için de elini taşın altına koydu. Bu kapsamda yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyuran banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Akbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanya haberine göre ilk kez Wings kart başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan tüm yeni müşterilere, toplamda 10 bin TL tutarlı harcamaları karşılığında 100 bin Mil Puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

AKBANK WINGS KART KAMPANYASININ AYRINTILARI

Akbank’ın yeni Wings kart müşterileri için geliştirmiş olduğu 100 bin Mil Puan hediyeli yeni kampanyasına, 30 Kasım tarihine kadar başvuru yapılabilecektir. Yeni kampanya kapsamında 30 Aralık 2022 tarihine kadar toplamda 10 bin TL’lik harcama yapan tüm müşterilere, Mil Puan hediyesinden yararlanabileceklerdir.

Harcamalardan hemen sonra hesaba yüklenen Mil Puanlar, anında kullanıma açılacaktır. 10 bin Mil Puan yurtiçi harcamalarında 1 TL’ye, yurtdışı harcamalarında ise 2 TL’ye karşılık gelecektir. Kampanyaya katılım sağlamak için harcama şartının yerine getirilmesi yeterlidir.

Etiketler: akbank, wings kart, kampanya