Akbank duyurdu: Yeni müşterilere sorgusuz, sualsiz 750 TL'lik alışveriş indirimi tanımlanacak!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Akbank, yeni ayın gelmesi ile birlikte yepyeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Bu sefer ki yeni kampanyasının mevcut müşterilerini değil potansiyel müşterilerini kapsadığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Akbank duyurdu: Yeni müşterilere sorgusuz, sualsiz 750 TL'lik alışveriş indirimi tanımlanacak!

Akbank, yeni dönemde zamlanan ürün ve hizmet fiyatlarına karşın yeni müşterilerinin yanlarında yer aldı. Banka, 31 Ağustos tarihine kadar geçerliliği bulunan yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

AKBANK'TAN YENİ MÜŞTERİLERİNE EŞSİZ KAMPANYA TEKLİFİ!

Son dönemlerde geliştirdiği avantajlı kart kampanyaları ve sunduğu düşük faizli kredi hizmetleri sayesinde bankacılık sektöründe dikkat çekmeyi ve buna bağlı olarak da müşteri sayısını arttırmayı başaran Akbank, yeni bir kampanya duyurusu ile daha tüketicilerin karşısına çıktı. Yeni kampanyası kapsamında da müşteri sayısını arttırmayı hedeflediğini gösteren banka, bu kapsamda sunduğu avantajlı teklifin içeriğine dair ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ekonomi piyasalarının olumsuz gelişmeleri karşısında artan TL ihtiyacını göz ardı etmeyen Akbank, tüketicilerin cepleri ferahlatacak olan yeni kampanyasının, yeni müşterilerini kapsadığını belirtti. Söz konusu kampanyası kapsamında ilk kez Akbanklı olacak olan tüketicilere seslenen Akbank, yapılacak olan harcamalar karşılığında 750 TL’ye kadar chip para hediyesi vereceğini bildirdi.

AKBANK YENİ MÜŞTERİ KAMPANYASININ AYRINTILARI

Akbank duyurdu: Yeni müşterilere sorgusuz, sualsiz 750 TL'lik alışveriş indirimi tanımlanacak! - Resim : 1

Akbank, geliştirmiş olduğu yeni kampanyasına ilişkin tüm ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. Geliştirdiği kampanya kapsamında ilk kez Akbanklı olan ve ilk kez Axess veya Wings kart başvurusu yapan yeni müşterilerine seslenen banka, 750 TL ve üzeri tutarlı her harcamaya 150 TL, toplamda ise 750 TL tutarında chip para hediyesi vereceğini bildirdi.

Akbank, geliştirmiş olduğu yeni kampanyası kapsamına her sektörü dahil etmediğini, kampanyanın yalnızca akaryakıt ve market sektörlerinde yapılan harcamalar için geçerli olduğunu belirtti.

AKBANK'IN YENİ MÜŞTERİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 750 TL üst limitli yeni müşteri kampanyasına katılmak için öncelikle bankanın mobil uygulaması üzerinden üyelik işlemlerinin tamamlanması ve sonrasında da mobil uygulamanın açılan ekranında yer alan “başvurular” kısmından kart başvurusu yapılması gerekmektedir. Onaylanan kart aracılığı ile ilgili sektörlerden yapılacak olan harcamalar, chip para kazanımı için yeterlidir.

Etiketler: akbank