Akbank çıtayı yükseltti! Yeni Akbanklılar yüzde 25 hoş geldin faizi ile ödüllendirilecek!

Avantajlı kampanyaları ile mevcut müşterilerinin bütçelerine destek veren Akbank, bu kez de yeni müşterileri için kesenin ağzını açtı. İşte Akbank’ın yeni müşteri kampanyasının ayrıntıları…

Akbank çıtayı yükseltti! Yeni Akbanklılar yüzde 25 hoş geldin faizi ile ödüllendirilecek!

Geçtiğimiz senenin son çeyreğinden bu yana pek çok farklı faktör çerçevesinde ağırlaşan gündelik hayat şartları, gündelik hayatın pahalılaşan fiyatlarına sabit maaş ile direnmeye çalışan tüketicilerin ellerini kollarını bağladı. Emlaktan gıdaya, otomotivden teknolojik ürünlere hemen hemen her hizmet kaleminin yüksek oranlı zamlardan nasiplerini almış olmaları, temel ihtiyaçların dahi karşılanamamasına ve dolayısı ile de vatandaşların mevcut birikimlerini kaybetmemek adına en iyi şekilde değerlendirme yollarını aramalarına yol açtı.

Senelerdir birikimlerini döviz kurlarında veya altın piyasasında değerlendirmeyi tercih eden birçok vatandaş, 2021 yılının son çeyreğinden bu yana bir yükselip bir gerileyerek yatırımcıları tedirgin eden para piyasaları ile altın piyasası karşısında daha güvenli bir yöntem arayışı içerisine girdi. Bu noktada çoğunluk ile bankaların vadeli mevduat hesabı ürünlerini araştırmaya koyulan vatandaşlar, en yüksek mevduat getirisinin hangi bankada olduğunu öğrenmeye çalışırken Akbank’tan müjdeli bir haber geldi. Banka, yeni dönemde ilk kez Akbanklı olacak olan tüm yeni müşterilerine, yüksek oranlı hoş geldin getirisinin garantisini verdi.

AKBANK’TAN YENİ MÜŞTERİLERİNE HOŞ GELDİN FAİZİ!

Akbank çıtayı yükseltti! Yeni Akbanklılar yüzde 25 hoş geldin faizi ile ödüllendirilecek! - Resim : 1

Geliştirdiği avantajlı kart ve finansman kampanyaları ile sektörde adından söz ettirmeyi başaran bankaların başında gelen Akbank, mevcut müşterileri için geliştirmiş olduğu kampanyalardan sonra bu kez de potansiyel müşterilerine seslendi. Birikimlerini vadeli hesaplarda değerlendirmek isteyen ve henüz Akbanklı olmayan tüketicilere hoş geldin faizi vadeden banka, ayrıntıları paylaştı.

Akbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan hoş geldin hediyesine göre dijital kanallar aracılığı ile ilk kez Akbanklı olan ve ilgili kanallar üzerinden 32- 35 gün vadede hesap açan tüm yeni müşterilere, yüzde 25 oranında faiz hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

AKBANK’IN HOŞ GELDİN FAİZİNDEN KİMLER YARARLANABİLİR?

Akbank’ın hoş geldin faizinden yararlanabilmek için bankanın yeni müşterisi olunması ve 32- 35 gün vadeli yeni hesaba 500.000- 10.000.000 TL aralığında para girişinin yapılması gerekmektedir.

Etiketler: akbank, hoşgeldin faizi