Akbank bu sefer özür değil hoş geldin kredisi veriyor faizsiz 10.000 TL borç para müjdesi geldi!

Bankaların kredi kampanyaları Kasım ayının gelmesi ile beraber güncellenirken Akbank hoş geldin kredisi kampanyası başlattı. Kredi değil faizsiz borç para müjdesi verildi!

Akbank bu sefer özür değil hoş geldin kredisi veriyor faizsiz 10.000 TL borç para müjdesi geldi!

Türkiye'nin en büyük ve güçlü özel bankaları arasında yer alan Akbank müşterilerine özel dev kredi kampanyasını duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada daha önce 5 bin TL olarak verilen faizsiz para desteğinin 10 bin liraya yükseltildiği ilan edildi. 

Ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlar nakit para ihtiyaçları için bankaların kredi kampanyaları ile karşılarken düzenlenen yeni kampanyalar bu nedenle yakından takip ediliyor. Bu kampanyalardan biri de Akbank tarafından düzenlendi. Daha önce düzenlediği özür kredisi ile büyük ilgi gören Akbank bu seferde müşterilerine hoş geldin kredisi vereceğini ilan etti. 

İLK KEZ AKBANKLI OLANLARA 10 BİN LİRAYA KADAR FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS VERİLİYOR! 

Akbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada "Hemen mobilden Akbanklı ol, kredi kartına başvur. 10.000TL’ye varan yüzde 0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullan" ifadelerine yer verildi. 17 Ekim 2022 tarihi itibari ile başlayan dev kampanyaya 30 Kasım 2022 tarihine kadar başvuru yapanlar sıfır faizli olarak 10 bin liraya kadar taksitli nakit avans çekme imkanı elde edecekler. 

Akbank bu sefer özür değil hoş geldin kredisi veriyor faizsiz 10.000 TL borç para müjdesi geldi! - Resim : 1

Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler başvurularını mutlaka Akbank mobil şubesi üzerinden yapmakla yükümlü tutulacaklar. Faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler yine ilk kez Akbank'lı olma şartı ile bu krediden yararlanabilecekler. 

Akbank bu sefer özür değil hoş geldin kredisi veriyor faizsiz 10.000 TL borç para müjdesi geldi! - Resim : 2

AKBANK SIFIR FAİZLİ TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İlk kez Akbanklı olan kişilerin yararlanabileceği Akbank Sıfır Faizli Taksitli Avans Kampanyası kapsamında 10 bin TL tutarındaki nakit para sıfır faizli olarak verilecek. 30 Kasım tarihine kadar Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 15.12.2022 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir. Bu şartla sıfır faizli 10 bin TL nakit avans tutar çekilirken geri ödeme için vade 6 ay ile sınırlı tutulacak. 

Etiketler: akbank, akbank faiz, kredi