Akbank 50.000 TL ihtiyaç kredisi duyuruldu! Faiz oranı mest etti

Akbank tarafından nakit ihtiyaçlarını karşılamak durumunda olan vatandaşlar için ihtiyaç kredisi duyurusu geldi. Gelen duyuru kapsamında 50 bin TL tutarında ödemenin hesaplara yatırılacağı belirtildi

Akbank 50.000 TL ihtiyaç kredisi duyuruldu! Faiz oranı mest etti

Enflasyon artışı ve döviz kurundaki yukarı yönlü ivmelenme devam ediyor. Bu bağlamda ise vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaları güçleşiyor. Pek çok vatandaş içerisinde bulunduğumuz kış aylarında destek olacak kampanyasını duyurdu.

Gelen her yeni kampanya vatandaşlara umut olurken son olarak Akbank tarafından gelen yeni kampanya ile vatandaşların kış harcamaları için çözüm kesin olarak bulundu.

Pek çok vatandaş tarafından her gün çok kez aranmakta olan ihtiyaç kredisi kampanyaları kapsamında sunulmuş olan bu destek paketi ile 50 bin TL tutarında ödeme anında hesaplara yatacak. Yapılan bildiri kapsamında Akbank'ın bu kredi kampanyasını düşük faiz oranları ile duyurduğu öğrenildi.

İhtiyaçlarını karşılamak durumunda olan vatandaşlar için gelen her yeni duyuru ile vatandaşların aldıkları destek miktarları da büyük ölçekli olarak artış gösterirken pek çok kişiyi ilgilendiren haber henüz geldi.

Özel bankalar arasında yer alan ve çok sayıda vatandaş tarafından tercih edilen Akbank'ın sunmuş olduğu bu yeni destek kampanyası ile vatandaşlar kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorlar. Peki; her gün pek çok vatandaş tarafından arama motorlarında ve sosyal medya platformlarında yoğun bir şekilde aratılan ihtiyaç kredisi kampanyaları arasında yer alan bu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının koşulları neler? İşte o kredi kampanyasının detayları...

AKBANK 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Akbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları şu şekilde;

  • Kredi Tutarı: 50 Bin TL
  • Vade Süresi: 36 Ay
  • Faiz Oranı: Yüzde 2,08
  • Toplam Faiz: 27 Bin 600,63 TL
  • Aylık Taksit: 2 Bin 155,58 TL
  • Toplam Ödeme: 77 Bin 875,88 TL
  • Yıllık Maliyet Oranı: Yüzde 36,65
  • Tahsis Ücreti: 275 TL

Akbank 50.000 TL ihtiyaç kredisi duyuruldu! Faiz oranı mest etti - Resim : 1

İşbu kampanyada belirtilen oranlar ve tutarlar değişiklik gösterebilecek olup kampanyanın koşulları ile ilgili değişiklik yapma hakkı Akbank'ta saklıdır.

İlgili krediye başvuru yapmak isteyenler Akbank resmi internet adresinden "Dijital Kredi" adımıyla başvuru yapabilmektedirler.

Etiketler: akbank, ihtiyaç kredisi