Akaryakıt Kampanyası Duyuruldu: ON Banka Kartıyla Akaryakıt Alanlara 100 TL İade Ediliyor!

Burgan Bank, “ON Banka Kartı Akaryakıt Kampanyası” ile müşterilerine akaryakıt harcamalarında kazandıran fırsatını duyurdu. ON Banka Kartı ile akaryakıt harcamalarına 100 TL iade edilecek.

Akaryakıt Kampanyası Duyuruldu: ON Banka Kartıyla Akaryakıt Alanlara 100 TL İade Ediliyor!

Son dönemlerde her kalemde ürün ve hizmet yüksek oranlı zamlarla karşılaştı. Döviz kurlarındaki artış fiyat zamlarını tetiklerken, zamlar enflasyonu tetikledi ve böylece ekonomik bir darboğaz oluştu. Bu süreçte zam şampiyonu olan akaryakıt, araç sahiplerinin bütçesini zorlamaya başladı. Akaryakıt alışverişleri zorlu bir hale gelince Burgan Bank da avantajlı kampanyasını duyurdu. Burgan Bank, “ON’a gel, akaryakıt harcamalarına 100 TL iade kazan” sloganı ile ON Banka Kartı Akaryakıt Kampanyasını duyurdu. Kampanya dahilinde herhangi bir akaryakıt istasyonundan yakıt harcaması yapılabiliyor.

ON’lu Olanlara 100 TL İade Kampanyası

Burgan Bank tarafından duyurulan akaryakıt kampanyası dahilinde, ON’lu olup ON Banka Kartı ile akaryakıt harcaması yapan müşteriler, yapılacak olan 500 TL ve üzeri akaryakıt harcamalarına karşılık 100 TL iade kazanıyor. Henüz ON’lu olmayanlar bankanın internet sitesi üzerinden ya da ON mobil uygulamasını indirerek uygulama üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” adımlarıyla görüntülü görüşme sağlayarak ON müşterisi olabiliyor. ON müşterisi olanlar, ON’a giriş yaparak işlemler yapmaya ve kampanyalar dahilinde kazanmaya başlayabiliyor.

Kampanya Detayları

Akaryakıt Kampanyası Duyuruldu: ON Banka Kartıyla Akaryakıt Alanlara 100 TL İade Ediliyor! - Resim : 1

Burgan Bank tarafından sunulan kampanya dahilinde, görüntülü görüşme gerçekleştirerek müşteri olanlar Temmuz sonuna kadar ON Banka Kartı ile yapacakları toplam 500 TL’lik akaryakıt harcamasına karşılık 100 TL iade alacak. Ayrıca kampanya içerisinde müşterilerin 500 TL’lik akaryakıt harcamasını tek seferde yapmasına da gerek bulunmuyor. Mevcut ON müşterisi olanlar kampanyadan yararlanamazken, kampanyaya yalnızca 13 Haziran 2022 tarihinden sonra ON müşterisi olanlar katılabiliyor.

Herhangi Bir İstasyondan Yakıt Alınabilir

Burgan Bank’ın sunduğu kampanya dahilinde, müşteriler akaryakıt harcamalarını istedikleri akaryakıt istasyonundan yapabiliyor. Böylece ON’lu müşteriler standart akaryakıt alışveriş düzenini bozmadan, akaryakıt aldığı istasyonunu değiştirmeden bu kampanyadan yararlanabiliyor. Söz konusu kampanya dahilinde bir müşteri en fazla 100 TL iade hakkı kazanabiliyor. Kampanyadan kazanılan iade tutarları 5 Ağustos 2022 gününün sonuna kadar (23.59) ON Banka Kartına yüklenecek. Söz konusu iade tutarının yüklenmesi için kartın ya da karta bağlı TL ana hesabının da açık olması gerekiyor.