Airpods Pro 2 Bekleyenlerine Üzücü Haber! Yeni Güncelleme Beklentiyi Suya Düşürecek!

Apple'ın 2.nesil Airpods Pro 2 cihazında şok gelişme! Uzun süredir takipçileri tarafından bekleniyordu. Ancak tüm yeni olarak beklenen özellikler 2023 yılına ertelendi. Airpods Pro 2 ne zaman sunuma çıkacak. Konunun detayları net tarihlerle haberimizde…

Airpods Pro 2 Bekleyenlerine Üzücü Haber! Yeni Güncelleme Beklentiyi Suya Düşürecek!

Apple'ın yeni çıkarmayı planladığı Airpods Pro 2 tasarımında söylenen özelliklerinin çoğunun olmayacağı söylentisi gündeme geldi. 2. nesil Airpods Pro için vücut ısısı ve kalp atış hızını ölçen özel sensörlerin olacağı tahmin ediliyordu. Ancak alınan son raporlara göre yakın zamanda çıkması gereken kablosuz kulaklığın aslında bu özelliklere sahip olmadığı söylenmeye başlandı.

Yeni Özellikler Bu Yıl Eklenmeyecek!

Bloomberg TV'ye konu konuk olan Mark Gurman konu üzerine apayrı fikirlerini paylaştı. 2.nesil Airpods Pro 2 üzerinde var olacağı söylenen hiçbir özelliğin aslında çıkacak sürümde olmayacağını iddia etti. Özellikle kalp atış hızı ve vücut ısısı özelliğinin dışında serinin güncellenmiş H1 yongası, kişi bul özelliği ve yenilenmiş USB-C alanı için güncellemelerin bu yıl için gecikeceğini söyledi.

Airpods Pro 2 Sürümü için Çalışmalar Devam Ediyor!

Airpods Pro 2 Bekleyenlerine Üzücü Haber! Yeni Güncelleme Beklentiyi Suya Düşürecek! - Resim : 1

Mark Gurman söylentilerle ilgili fikirlerini paylaştı Geçtiğimiz aylarda söylenen ve yeni çıkacak modelde olacağına dair açıklamaları yalanladı. 2022 yılı 2.nesil Airpods Pro güncellemesinde hiçbir yeniliğin olmayacağının altını çizdi. Şu anda çalışmaların devam ettiğini ancak yeni çıkacak 2022 sürümüne yetişmeyeceğini de açık ekledi.

Airpods Pro 2 Çıkacağı Tarih Ne Zaman?

Apple 2019 yılında çıkardığı Airpods Pro cihazının sonbahar döneminde güncellemesi ile yeniden paylaşmıştı. Fakat sadece şarj kutusunda yapılan değişiklik göze çarptı. Bunun dışında herhangi bir güncelleme yapılmamıştı. Bu yıl için yeni modelinde olması beklenen güncellemelerin de gecikeceği söyleniyor. iPhone 14 ve Apple Watch ile beraber aynı dönemde tanıtımı yapılacak olan Airpods Pro 2 için tanıtıma çıkacağı net tarih henüz belli değil.

Etiketler: apple, airpods