Aile Ekrem'in nişanlası Elif kimdir, nereli? Aile'nin Elif'i açık halleriyle Instagram'ı yıktı geçti

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Aile, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizide Aslan Soykan’ın eşi Devin Akın rolünü üstlenen Serenay Sarıkaya'nın yanı sıra, Aslan’ın adamı Ekrem'in (Eko) nişanlısı Elif rolünü canlandıran Zeynep Yüce de dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Aile'nin Elif'i Zeynep Yüce kimdir? Nereli, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? İşte Zeynep Yüce’nin biyografisi ve kariyeri hakkında merak edilenler…

Aile Ekrem'in nişanlası Elif kimdir, nereli? Aile'nin Elif'i açık halleriyle Instagram'ı yıktı geçti

Show TV’nin sevilen dizisi Aile, her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide, tanınmış bir aileden gelen Aslan Soykan’ın, kendisiyle benzer sorunlar yaşayan psikolog Devin Akın ile tanışması ve aile içinde yaşanan olaylar anlatılıyor. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimler yer aldığı dizide Aslan’ın sağ kolu Ekrem'in nişanlısı Elif rolünü canlandıran Zeynep Yüce de oyunculuğuyla beğeni topluyor. Peki, Aile'nin Elif'i Zeynep Yüce kimdir? Nereli, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? İşte Zeynep Yüce’nin biyografisi ve kariyeri hakkında merak edilenler…

Aile Ekrem'in nişanlası Elif kimdir, nereli? Aile'nin Elif'i açık halleriyle Instagram'ı yıktı geçti - Resim : 1

ZEYNEP YÜCE KİMDİR?

Zeynep Yüce, 1993 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Aynı okulda keman eğitimi de aldı. CAS Konservatuvarı’nda da oyunculuk eğitimi gördü. İlk oyunculuk deneyimini 2018 yılında Dark Tales adlı kısa filmde yaşadı. 2023 yılında Aile adlı dizide Elif karakterini canlandırmaya başladı.

Aile Ekrem'in nişanlası Elif kimdir, nereli? Aile'nin Elif'i açık halleriyle Instagram'ı yıktı geçti - Resim : 3

Zeynep Yüce, Instagram’da zeynep_yuce ismiyle paylaşımlar yapıyor. Selin Kök Management şirketine bağlı olarak çalışıyor.

ZEYNEP YÜCE’NİN HAYATI VE KARİYERİ

Zeynep Yüce, 1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğundan beri tiyatro ve müzikle ilgilenen Zeynep Yüce, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim gördü. Aynı okulda keman eğitimi de aldı. CAS Konservatuvarı’nda da oyunculuk eğitimi gördü. Oyunculuk kariyerine 2018 yılında Dark Tales adlı kısa filmde başladı. Bu filmde, bir kızın intikam hikayesini anlatan Zeynep karakterini canlandırdı.

Aile Ekrem'in nişanlası Elif kimdir, nereli? Aile'nin Elif'i açık halleriyle Instagram'ı yıktı geçti - Resim : 4

2023 yılında Şahane Hayatım dizisinde Hilal Altınbilek'in canlandırdığı Şebnem'in gençlik halini canlandırdı.

2023 yılında ise Show TV’nin fenomen dizisi Aile’de Elif karakterine hayat verdi.

Aile Ekrem'in nişanlası Elif kimdir, nereli? Aile'nin Elif'i açık halleriyle Instagram'ı yıktı geçti - Resim : 5

Aile Ekrem'in nişanlası Elif kimdir, nereli? Aile'nin Elif'i açık halleriyle Instagram'ı yıktı geçti - Resim : 6

Aile Ekrem'in nişanlası Elif kimdir, nereli? Aile'nin Elif'i açık halleriyle Instagram'ı yıktı geçti - Resim : 7