Aile dizisinin Ekrem (Eko) Umutcan Ütebay kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Ekrem (Eko)'yu kim oynuyor? Ekrem (Eko)'nun mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Aile dizisinde Hülya’nın yardımcısı Ekrem (Eko) karakterini canlandıran Umutcan Ütebay, 1993 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. Oyunculuk kariyerine 2015 yılında başlayan Ütebay, Aile dizisiyle büyük bir çıkış yakaladı.

Aile dizisinin Ekrem (Eko) Umutcan Ütebay kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Ekrem (Eko)'yu kim oynuyor?  Ekrem (Eko)'nun mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Show TV’nin sevilen dizisi Aile, yeni sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Dizide Soykan ailesinin dramatik ve sürükleyici hikayesi anlatılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Özge Özpirinçci, Bülent Emrah Parlak, Tülin Özen gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizide ayrıca Hülya’nın yardımcısı Ekrem (Eko) karakterine hayat veren Umutcan Ütebay da dikkat çekiyor. Peki, Aile dizisi Ekrem (Eko) kimdir? Umutcan Ütebay kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler…

Umutcan Ütebay Kimdir?

Umutcan Ütebay, 1993 yılında İstanbul’da doğdu. Çocukluğu ve gençliği İstanbul’da geçti. Lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. 2015 yılında mezun olan Ütebay, aynı yıl oyunculuk kariyerine başladı.

Aile dizisinin Ekrem (Eko) Umutcan Ütebay kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Ekrem (Eko)'yu kim oynuyor?  Ekrem (Eko)'nun mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Umutcan Ütebay Hangi Dizilerde Oynadı?

Umutcan Ütebay, ilk olarak 2015 yılında Star TV’de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol aldı. Dizide Cem karakterini canlandırdı. Ardından 2016 yılında Kanal D’de yayınlanan Hayat Şarkısı dizisinde Cemal karakterine hayat verdi. 2017 yılında ise Show TV’de yayınlanan Kalp Atışı dizisinde Efe karakterini oynadı.

Umutcan Ütebay’ın asıl çıkışı ise 2021 yılında Show TV’de yayınlanmaya başlayan Aile dizisiyle oldu. Dizide Hülya’nın yardımcısı Ekrem (Eko) karakterini canlandıran Ütebay, hem komik hem de duygusal sahneleriyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Dizide Ekrem’in hayatında önemli bir yere sahip olan Ceylan karakterine ise Ayça Ayşin Turan hayat veriyor.

Umutcan Ütebay’ın Boyu, Kilosu ve Burcu Nedir?

Umutcan Ütebay, 1.80 metre boyunda ve 75 kilodur. Burcu ise Yengeç’tir.

Umutcan Ütebay’ın Sosyal Medya Hesapları

Umutcan Ütebay, sosyal medyada aktif bir şekilde paylaşımlar yapıyor. Instagram’da @umutcanutebay adlı hesabından fotoğraflarını ve videolarını takipçileriyle paylaşıyor.

Aile dizisi Ekrem (Eko) kimdir?

Aile dizisi Ekrem (Eko), Hülya’nın yardımcısı olan komik ve sempatik bir karakterdir. Bu karakteri canlandıran oyuncunun adı Umutcan Ütebay’dır.

Aile dizisinin Ekrem (Eko) Umutcan Ütebay kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Ekrem (Eko)'yu kim oynuyor?  Ekrem (Eko)'nun mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2
Umutcan Ütebay kaç yaşında?

Umutcan Ütebay, 1993 yılında doğmuştur. Dolayısıyla 2023 yılı itibariyle 30 yaşındadır.

Umutcan Ütebay nereli?

Umutcan Ütebay, İstanbul doğumludur.

Umutcan Ütebay hangi dizilerde oynadı?

Umutcan Ütebay, Tatlı Küçük Yalancılar, Hayat Şarkısı, Kalp Atışı ve Aile dizilerinde oynadı.

Umutcan Ütebay’ın boyu, kilosu ve burcu nedir?

Umutcan Ütebay, 1.80 metre boyunda, 75 kilo ağırlığında ve Yengeç burcudur.