Ahmet Tulgar hayatını kaybetti! Ahmet Tulgar kimdir?

Son dakika gelen habere göre sevilen dizi 'Fırat'ta oynayan Ahmet Tulgar'ın hayatını kaybetti. Ahmet Tulgar evinde ölü bulundu. 63 yaşındaki Tulgar'ın kalp krizi sonucunda hayatını kaybettiği anlaşıldı. Vefat haberini İletişim Yayınları kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna açıkladı. İletişim Yayanlarının yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Dostumuz, yazarımız Ahmet Tulgar’ı kaybettik, çok üzgünüz.”

Ahmet Tulgar hayatını kaybetti! Ahmet Tulgar kimdir?

Son dakika gelen habere göre sevilen dizi 'Fırat'ta oynayan Ahmet Tulgar hayatını kaybetti. Ahmet Tulgar evinde ölü bulundu. 63 yaşındaki Tulgar'ın kalp krizi sonucunda hayatını kaybettiği anlaşıldı. Vefat haberini İletişim Yayınları kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna açıkladı. İletişim Yayanlarının yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Dostumuz, yazarımız Ahmet Tulgar’ı kaybettik, çok üzgünüz.” İşte detaylar..

Başarılı dizi Fırat'ta Çoban Ali karakteri ile bilinen Ahmet Tulgar evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda 63 yaşında hayata gözlerini yumdu. Peki Ahmet Tulgar kimdir? Haberimizde..

AHMET TULGAR KİMDİR?

Ahmet Tulgar 1959 yılında İstanbul'da doğdu. Öğrenim hayatının lise zamanlarını Avusturya'da geçirdi. Daha sonra İstanbul'da Boğaziçi Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı okudu. Daha sonra Sabah Gazetesinde çalışmaya başlayan Tulgar çeşitli TV kanallarında muhabirlik yaptı. Hayatının bir döneminde oyunculukta yapan Tulgar bir dönemlerin meşhur dizini Fırat'ta Çoban Ali karakteri ile biliniyor.

Ahmet Tulgar geçtiğimiz günlerde Halit Kıvanç'ın ölüm haberini alınca sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapmıştı. Yaptığı paylaşımda Halit Kıvanç'a Allah'tan rahmet dileyen Tulgar şu ifadelere yer verdi: “Unutulmaz… Halit Kıvanç…” 

Etiketler: vefat etti