Ahmet Çakar’dan Halil Umut Meler’e sert tepki: “Eyyamcı hakem”

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe’nin Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldığı maçın hakemi Halil Umut Meler’i eleştirdi. Çakar, Meler’in kibirli ve eyyamcı bir yönetim sergilediğini söyledi.

Ahmet Çakar’dan Halil Umut Meler’e sert tepki: “Eyyamcı hakem”

Ahmet Çakar, Meler’in verdiği kararların Fenerbahçe’yi mağdur ettiğini belirterek, “İnanılmaz derin bir kibir ve kendini beğenmişlikle maç yönetti. Şampiyonlar Ligi’nde falan maç yönetince bir tarafların kalkıyor. Kibar görünüşünün içinde derinlerde kibir ve küstahlığı yaşıyor. Bu tür maçlarda ne şiş yansın ne kebap yansın modunu yaşıyorsun bunun adı eyyamdır” dedi.

“Bu hakem Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaz”

Çakar, Meler’in Fenerbahçe’nin lehine vermediği penaltı ve iptal ettiği golü de hatırlatarak, “Fenerbahçe’nin penaltısını vermedi, golünü iptal etti. Bu hakem Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaz. Bu hakem Fenerbahçe’yi küme düşürür. Bu hakem Fenerbahçe’yi bitirir. Bu hakem Fenerbahçe’ye haksızlık yapar” ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar’dan Halil Umut Meler’e sert tepki: “Eyyamcı hakem” - Resim : 1

“Hakemlerin Fenerbahçe’ye karşı bir önyargısı var”

Çakar, Meler’in sadece bu maçta değil, daha önceki maçlarda da Fenerbahçe’ye karşı hatalı kararlar verdiğini savunarak, “Bu hakem daha önce de Fenerbahçe’ye karşı çok kötü maçlar yönetti. Bu hakem Fenerbahçe’ye karşı bir önyargısı var. Bu hakem Fenerbahçe’ye karşı bir kin besliyor. Bu hakem Fenerbahçe’ye karşı bir intikam alıyor” şeklinde konuştu.

Etiketler: ahmet çakar