Ahmet Ali Reisoğlu kimdir, nereli kaç yaşında? Bursa Milli Eğitim'in yeni müdürü kim

Bursa il Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ali Reisoğlu merak ediliyor. Peki Ahmet Ali Reisoğlu kimdir, nereli kaç yaşında?

Ahmet Ali Reisoğlu kimdir, nereli kaç yaşında? Bursa Milli Eğitim'in yeni müdürü kim

Bursa il Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, görevden alınarak yerine Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu atandı. Seyit Ali Büyük ise Bursa İl Müdürlüğü görevinden alınarak bakanlığa çekildi. Yeni atanan  Milli Eğitim Müdürü Bursalılar tarafından merak edildi. Peki Ahmet Ali Reisoğlu kimdir, nereli kaç yaşında?

Ahmet Ali Reisoğlu kimdir, nereli kaç yaşında? Bursa Milli Eğitim'in yeni müdürü kim - Resim : 1

AHMET ALİ REİSOĞLU KİMDİR?

Samsun’un 19 Mayıs İlçesinde 1970 yılında doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Samsun’da bitirdikten sonra 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden mezun oldu. 1995 yılında öğretmenliğe başlayan Alireisoğlu, 2005 yılına kadar çeşitli ilköğretim ve liselerde öğretmen olarak çalıştı. Meslek hayatını 2005 yılında eğitim yöneticisi olarak sürdürürken okul müdürlerinin yetişmesi daha nitelikli hale getirilmesi hedefini gözeten çeşitli sivil toplum organizasyonlarının gerçekleştirdiği farklı projelerde yer aldı. 2014 yılında Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak çalışmaya başladı.

Etiketler: Bursa, Milli Eğitim