Ağrı Tutak otobüs kazası son dakika! Yolcu otobüsü ile tanker çarpıştı çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dönemde artan yolcu otobüsü kazaları haberlerinden biri de Ağrı'dan geldi. Ağrı Tutak ilçesinde meydana gelen kazada tanker ile çarpışan yolcu otobüsü alev topuna döndü can pazarı kuruldu!

Ağrı Tutak otobüs kazası son dakika! Yolcu otobüsü ile tanker çarpıştı çok sayıda ölü ve yaralı var

Yolcu otobüslerinin karıştığı ölümlü trafik kazalarının sayıları artmaya devam ederken bu kaza haberlerinden biri de Ağrı'dan geldi. Ağrı'nın Tutak ilçesinde yer alan karayolunda meydana gelen trafik kazasında tanker ile çarpışan yolcu otobüsü bir anda alevlere teslim oldu. 

Kaza haberinin gelmesi ile beraber olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken görüntüler yürek parçaladı. Olay yerine sevk edilen Jandarma güvenlik tedbirleri alırken itfaiye ve sağlık ekipleri ise yangına ve yaralılara müdahale etti. İl gelen bilgilere göre kazada çok sayıda yaralı ve ölü olduğu bilgisine yer verilirken kesin rakam ise belirtilmedi. 

AĞRI OTOBÜS KAZASI SON DAKİKA! 

Ağrı'ya bağlı olan Tutak ilçesi sınırlarında meydana gelen kazada yolcu otobüsü ile tanker henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yolcu otobüsü bir anda alev aldı. 

Ağrı Tutak otobüs kazası son dakika! Yolcu otobüsü ile tanker çarpıştı çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 1

Olay yerinden gelen ilk görüntülerde otobüsün adeta bir alev topuna dönüştüğü görülürken olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü. Yolcu otobüsü hurdaya dönerken gelen ilk bilgilere göre kazada çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. 

Ağrı Tutak otobüs kazası son dakika! Yolcu otobüsü ile tanker çarpıştı çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 2

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI: AĞRI'DAKİ TRAFİK KAZASINDA KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ?

Kazaya yolcu otobüsünün yanı sıra bir tırın da karıştığı belirtiliyor. 

Ağrı Tutak otobüs kazası son dakika! Yolcu otobüsü ile tanker çarpıştı çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 3

Kaza nedeniyle Ağrı - Patnos yolunun da trafiğe kapatıldığı belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklaması ile kazada 7 kişinin hayatını kaybettiği ilan edildi. 

Etiketler: kaza, trafik kazası