Adım Farah dizisi için Fox TV’den çıldırtan final kararı: İşte Adım Farah'ın yerine gelecek olan bomba dizi

Fox TV’nin sevilen dizisi Adım Farah, 26. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Dizinin hayranları, final kararına tepki gösterdi. Peki Adım Farah'ın finali ne zaman yayınlanacak? Adım Farah'ın yerine hangi dizi gelecek, ne zaman başlayacak?

Adım Farah dizisi için Fox TV’den çıldırtan final kararı: İşte Adım Farah'ın yerine gelecek olan bomba dizi

Fox TV’nin O3 Medya imzalı dizisi Adım Farah, 1 Mart 2023 tarihinde başladığı yayın hayatına 27 Kasım 2023 tarihinde son verecek. Dizinin yapımcısı Onur Güvenatam, final kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Güvenatam, “Adım Farah dizimizin 26. bölümüyle final yapacağını siz değerli izleyicilerimize bildirmek isterim. Bu güzel hikayeye emek veren tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarıma, bizi destekleyen tüm izleyicilerimize ve Fox TV’ye çok teşekkür ederim. Hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dilerim.” dedi.

Dizinin Konusu: 

Adım Farah dizisi, ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah’ın istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz ile kesişen hayatlarını konu alıyor. Dizinin senaryosu, 2017 yapımı Arjantin dizisi olan La Chica que Limpia’ dan uyarlanmıştır

Dizinin Hayranlarından Tepki: 

Adım Farah dizisinin final kararı, sosyal medyada dizinin hayranları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Dizinin hayranları, #AdımFarahBitmesin etiketiyle final kararına tepki gösterdi ve dizinin devam etmesi için Fox TV’ye çağrıda bulundu. Twitter’da trend olan etikette, dizinin oyuncularına ve ekibine teşekkür eden, dizinin hikayesinin daha bitmediğini savunan ve dizinin başka bir kanalda devam etmesini isteyen birçok mesaj paylaşıldı.

Adım Farah dizisi için Fox TV’den çıldırtan final kararı: İşte Adım Farah'ın yerine gelecek olan bomba dizi - Resim : 1

ADIM FARAH YERİNE GADDAR GELİYOR!

Adım Farah'ın Aralık ayında yapacağı final sonrası yerine Fox'un yeni dizisi Gaddar gelecek. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu’nun yazdığı dizide Çağatay Ulusoy (Levent), Onur Saylak (Müdür), Sümeyye Aydoğan (Aydan), Laçin Ceylan (Fatma), Hakan Salınmış (Davut), Fatih Berk Şahin (Rüzgâr), Deniz Özerman (Fikriye), Aytek Şayan (Gürkan) ve Neslihan Yeldan (Oya) ana karakterlere hayat verecekler.

Dizinin Başarısı: 

Adım Farah dizisi, başladığı günden beri hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Dizinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Engin Akyürek, hem oyunculuk performansları hem de aralarındaki uyumla izleyicilerin beğenisini kazandı. Dizinin müzikleri, kostümleri, çekimleri ve senaryosu da dizinin başarısına katkıda bulundu. Dizinin 21. bölümü, 20 Kasım Cumartesi akşamı yayınlandı ve Total’de 4. sırada, AB’de ise 3. sırada yer aldı.

  • Adım Farah dizisi neden final yapıyor?

    • Adım Farah dizisinin neden final yaptığına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bazı iddialara göre, dizinin reytingleri Fox TV’nin beklentilerini karşılamadığı için final kararı alındı. Bazı iddialara göre ise, dizinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başka projelere yönelmek istediği için final kararı alındı.
  • Adım Farah dizisi kaç bölüm olacak?

    • Adım Farah dizisi, 26. bölümüyle final yapacak. Dizinin son bölümü dizilerin sezon arası tatiline girdiği Aralık ayının son haftası olan 23 Aralık Cumartesi akşamı Fox TV’de yayınlanacak.
  • Adım Farah dizisi oyuncuları kimler?

    • Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Demet Özdemir (Farah Erşadi), Engin Akyürek (Tahir Lekesiz), Fırat Tanış (Mehmet Koşaner), Feyyaz Duman (Behnam), Senan Kara (Vera Akıncı), Lale Başar (Perihan Koşaner), Hatice Aslan (Rahşan), Sera Kutlubey (Merjan
Etiketler: Adım Farah, final, fox tv