Acun Medya Bitti, Nisa Bölükbaşı Başladı! Nagihan Karadere, Şampiyon Olamamasının Acısını Çıkarıyor!

Bu sene üçüncü kez Survivor’a katılan ve istediği başarıyı yine elde edemeyen milli atlet Nagihan Karadere, sosyal medya hesaplarından Acun Medya ekibine ve son şampiyon Nisa Bölükbaşı’na göndermelerde bulunmaya devam ediyor. İşte Nagihan Karadere’nin son paylaşımlarına ve imalı beğenilerine ilişkin ayrıntılar…

Acun Medya Bitti, Nisa Bölükbaşı Başladı! Nagihan Karadere, Şampiyon Olamamasının Acısını Çıkarıyor!

11 yıllık atletizm rekorunu hala elinde tutmayı başaran milli atlet Nagihan Karadere, katıldığı Survivor yarışmaları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Sporculuk kariyerinde ki üstün başarıları ile Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden ve sayısız başarılara imza atan Nagihan Karadere, Acun Medya ekibi tarafından düzenlenen Survivor yarışması sayesinde tüm Türkiye tarafından tanındı.

Sivri dilinin yanı sıra parkurlarda erkek yarışmacılar ile dahi göğüs göğüse yarışmayı başaran Nagihan Karadere, bu sene üçüncü kez katıldığı yarışma ile adından bir kez daha söz ettirmeyi başardı. Katıldığı her sezonda parkurun hakkını veren ve tam bir Survivor olarak tanımlanan Nagihan Karadere, üstün performansına rağmen üç yarışmada da hak ettiği başarıyı elde edemedi. Yalnızca bir sezonda final koltuğuna oturmayı başaran Karadere, bu sezon yarı finale dahi gelemeden yarışmaya veda etti.

Bütün gücünü ortaya koyarak parkurları tamamlayan ve sonucunda da ciddi sakatlıklar yaşayan Nagihan Karadere, bu sene Dominik’ten döndüğü gibi soluğu hastanede aldı. Sakatlıkları sebebi ile hemen tedavi altına alınan Karadere, şimdilerde sağlıklı bir şekilde hayatını sürdürmeye ve adadayken uzak kaldığı kızı Arven ile hasret gidermeye devam ediyor.

Bu sene Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğu karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı her paylaşımında görülen Nagihan Karadere, hayatına kaldığı yerden devam ediyor olsa da yarışmanın izlerini de taşımaya devam ediyor. Öyle ki Karadere’nin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ve kaydettiği beğeniler, Karadere’nin şampiyon olamamayı hala hazmedemediğini düşündürüyor.

Acun Medyaya Göndermede Bulunmuştu!

Dominik dönüşü tedavi altına alan ve sonrasında da Instagram hesabından destekçilerine teşekkür ettiği bir paylaşım yayınlayan Nagihan Karadere, paylaşımında performansın değil SMS’in öncelikli olduğunu ve bu yüzden de Acun Medya ekibinin parkur hazırlamak ile uğraşmaması gerektiğini ifade etmişti.

Nisa’nın Şampiyonluğu Gözüne Battı!

Acun Medya Bitti, Nisa Bölükbaşı Başladı! Nagihan Karadere, Şampiyon Olamamasının Acısını Çıkarıyor! - Resim : 1

Twitter’ın beğeni özelliğini kullanarak Nisa aleyhine atılan bir paylaşımı beğendiği görülen Nagihan Karadere, bu hareketi ile birçok kişi gibi Nisa’nın şampiyonluğunu onaylamadığını düşündürdü.

“Fake Destek” Paylaşımını Beğendi!

Twitter’da, Nisa’yı destekleyen sosyal medya hesaplarının fake olduğunu anlatan bir paylaşımı beğendiği görülen Nagihan Karadere’ye, yeni şampiyonun cevap verip vermeyeceği merak ediliyor.