Acun Ilıcalı'nın kardeşini görenler gözlerine inanamadı! 'Sır gibi saklanmış'

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı başarılarıyla adından sık sık söz ettirmeye devam ederken kardeşini görenler gözlerine inanamadı.

Acun Ilıcalı'nın kardeşini görenler gözlerine inanamadı! 'Sır gibi saklanmış'

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı başarılarıyla adından sık sık söz ettirmeye devam ederken kardeşini görenler gözlerine inanamadı. Acun Ilıcalı'nın hayat hikayesi sık sık konu olurken kardeşi Ömer Ilıcalı'nın mesleği oldukça şaşırttı!

TV ekranlarının başarılı ve sevilen ismi Acun Ilıcalı özel hayatıyla da sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Başarılı hayat hikayesi ile adından söz ettiren Acun Ilıcalı'nın bir ağabeyi olduğunu biliyor muydunuz? 

ACUN ILICALI'NİN KARDEŞİNİ GÖRENLER ŞOKA GİRDİ!

Türkiye'nin en başarılı isimlerinden birisi olan televizyon sektörünün tanındık siması Acun Ilıcalı'nın kardeşi Ömer Cenker Ilıcalı'yı görenler inanamadı. Hem Acun Ilıcalı'yla benzemeyen Ömer Cenker ılıcalı hem de mesleği ile şaşırttı. Ömer Cenker Ilıcalı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olduğu öğrenildi. 

Gözlerden ve TV ekranlarından uzakta yaşamayı seven Ömer Cenker Ilıcalı'yı görenler oldukça şaşırırken Ömer Cenker Ilıcalı'nın TV ekranlarıyla hiçbir ilgisi yok. Acun Ilıcalı'nın ailesinin hiç paylaşmaması dikkat çekerken Ömer Cenker Ilıcalı'nın ön planda olmayı sevmediği ortaya çıktı. 

Acun Ilıcalı'nın kardeşini görenler gözlerine inanamadı! 'Sır gibi saklanmış' - Resim : 1

ACUN ILICALI KARDEŞİ

Televizyonu ve Yapımcı Acun Ilıcalı eski eşleri ve kızlarıyla bilinirken kardeşiyle gündeme hiç gelmedi. Sosyal medya hesabından kızlarıyla sık sık paylaşımda bulunan Acun Ilıcalı'nın kardeşi Ömer Cenker Ilıcalı ile hiç paylaşımının olmaması da dikkat çekerken bu durum Ömer Cenker Ilıcalı'nın daha çok merak edilmesine neden oldu. 

Acun Ilıcalı'nın ağabeyi Ömer Cenker Ilıcalı'nın gözlerden uzak hayat yaşamayı sevdiği, ön planda tutulmayı sevmediği öğrenildi. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Ömer Cenker Ilıcalı sosyal medyada kardeşi Acun Ilıcalı ile fotoğraf paylaşmamayı tercih ediyor. Başarılı bir doktor olmasının yanı sıra Ömer Cenker Ilıcalı'nın  Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı (TİV) ve Çocuk Eğitim Derneği (ÇED) başkanı olduğu öğrenildi. Tıp alanında başarılı bir çok işi olan Ömer Cenler Ilıcalı sosyal medyada gündeme gelirken görenlerin kimisi benzerliğin fazla olduğunu bir kısmı ise alakaları olmadığını dile getirdi.