Acun Ilıcalı'dan şok karar Survivor'ı tamamen bıraktı! Survivor artık yayınlanmayacak mı?

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan ve yıllardır izleyicisinin karşısına çıkan Survivor’da yeni bir gelişme yaşandı. Yıllardır programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen medya patronu Acun Ilıcalı’nın programdan çekildiği öğrenildi. İşte Survivor yarışmasına ilişkin önemli ayrıntılar…

Acun Ilıcalı'dan şok karar Survivor'ı tamamen bıraktı! Survivor artık yayınlanmayacak mı?

2005 yılından bu yana ekranlarda olan ve 17 yıllık yayın hayatına şimdiye kadar yalnızca bir sezon ara veren Survivor yarışması, bu sene de All Star konsepti ile izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Geçmiş sezonlara damgalarını vuran eski yarışmacıların bir araya getirilmiş olduğu All Star konsepti, yaklaşık olarak 6 ay boyunca seyircileri ekranları karşısına kilitlemeyi başarmış ve reyting rekorlarını alt üst etmişti.

Zorlu ve mücadele dolu bir sezonun ardından 30 Haziran tarihinde final yapan ve 12 yıllık aradan sonra gelen kadın şampiyon Nisa Bölükbaşı’nı All Star’ın kazananı olarak ilan eden Survivor yarışması, şu an da yayında olmasa bile hem eski yarışmacıları hem de 2023 formatı ile gündemde kalmaya devam ediyor.

Survivor All Star 2022’nin sonlanmasının hemen ardından 2023 sezonu için çalışmalara başlayan Acun Medya ekibi, koordinasyonu ve çalışkanlığı ile seyircilerden büyük alkış toplarken bugün formatın ve Tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

2005 yılından bu yana yarışmanın hem sunuculuğunu hem de yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı hakkında ortaya atılan yeni Survivor iddiası, ortalığı karıştırdı. Seyirciler haberin doğru olup olmadığını merak ederken, Ilıcalı’dan da konuya ilişkin açıklama beklemeye başladı.

ACUN ILICALI BIRAKTI!

Acun Ilıcalı'dan şok karar Survivor'ı tamamen bıraktı! Survivor artık yayınlanmayacak mı? - Resim : 1

Bugün gündeme düşen bir iddia ortalığı karıştırdı. Uzun yıllardır hem kamera arkasında hem de kamera önünde onlarca başarıya sahip olan Acun Ilıcalı’nın yıldızının parlamasını sağlayan yarışma programlarından olan Survivor’ın sunuculuğunu bırakmaya karar verdiği öne sürüldü.

MURAT’A BIRAKTI!

Ortaya atışan iddiaya göre Acun Ilıcalı’nın sezon içerisinde hem Hull City takımını hem de diğer işleri sebebi ile çok yoğun olacağı ve bu sebep ile konsey geceleri dahil olmak üzere programın tüm kontrolünü Murat Ceylan’a bıraktığı bilgisi kaydedildi.

AÇIKLAMA GELMEDİ!

2022 sezonunun finalinde Murat Ceylan’ın sunuculuğunu oldukça takdir eden cümleler sarf eden Acun Ilıcalı’dan henüz iddialara ilişkin bir açıklama gelmedi.

Etiketler: acun ilıcalı, survivor