Acun Ilıcalı'dan samimi açıklama! Geldiği yeri unutmadı! “Ben halktan kopmamaya çalışıyorum!”

Şimdilerin medya patronu Acun Ilıcalı, gözlerimizin önünde değişen hayatını bir kez daha büyük bir gurur ile anlatarak geldiği yeri unutmadığını gösterdi. İşte Ilıcalı’nın samimi açıklamaları…

Acun Ilıcalı'dan samimi açıklama! Geldiği yeri unutmadı! “Ben halktan kopmamaya çalışıyorum!”

Seneler önce TV kanallarında muhabir olarak çalışmaya başlayan ve pek çok farklı programda sergilediği performans ile izleyicilerin birçoğu tarafından tanınan Acun Ilıcalı, bir anda değişen hayatı ile herkesi şaşkına çevirdi. Azmi ve çalışkanlığı ile her daim hedeflerinin büyük olduğunu gözler önüne seren Ilıcalı, bugün geldiği konumu sonuna kadar hak eden biri olarak parmak ile gösterilmeye devam ediliyor.

Uzun süre boyunca sektörde muhabir olarak görev yapan sonrasında ise yavaş yavaş kendi programlarını sunmaya başlayan Acun Ilıcalı, seneler içerisinde ülkemiz kanallarına uyarladığı yabancı yarışma formatları ile kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başladı. “Var Mısın Yok Musun?”, “Fear Factor”, “Survivor”, “O Ses Türkiye”, “Yetenek Sizsiniz”, “MasterChef Türkiye” gibi fenomen yarışma programlarına imza atan Ilıcalı, bugün İngiltere’nin önemli takımlarından Hull City’i satın alarak bambaşka noktalarda da kariyerini geliştirme kararı aldı.

Tv8 kanalını satın alması ile birlikte “medya patronu” olarak anılmaya başlanan ancak yaşadığı lüks hayata rağmen hiçbir zaman halkın yanında olmaktan vazgeçmeyen zaman zaman canlı yayınlarda kurduğu cümleler ile de bu tavrını gözler önüne seren Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yine bir programa katıldı. Özel hayatı ile de gündemden düşmeyen ancak şahsi olarak o konuları konuşmayı pek tercih etmeyen Acun Ilıcalı, programda yapmış olduğu samimi açıklamalar ile yine hayranlarının gönüllerini kazanmayı başardı.

“BEN DE ONLARDAN BİRİYDİM!”

Acun Ilıcalı'dan samimi açıklama! Geldiği yeri unutmadı! “Ben halktan kopmamaya çalışıyorum!” - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan ve samimi açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, geldiği yeri unutmadığını, şöhretin onu değiştirmediğini bir kez daha gösterdi. İzleyici kitlesinin normal insanlar olduğunu ve zamanında kendisinin de orada olduğunu ifade eden Acun Ilıcalı “bende onlardan biriydim” ifadelerini kullanarak halktan kopmamaya çalıştığını belirtti.

“ESNAF LOKANTASINDA YEMEK YEDİM!”

Şu an ki hayatının geldiği yeri unutturmadığını belirten Acun Ilıcalı “bugün sanayideydim, esnaf lokantasında yemek yedim” diyerek tüm şöhretine ve servetine rağmen aslında herkes gibi bir hayat sürmeye çalıştığını göstermiş oldu.

Etiketler: acun ılıcalı