Acun Ilıcalı'dan ortalığı karıştıracak Survivor 2023 hamlesi! Dev değişime dev kadro gelecek ortalık bu sene çok ama çok karışacak!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survirvor 2023 tutkunları tarafından merakla bekleniyor. Yeni sezonda yapılacak şok değişiklik Acun Ilıcalı tarafından tanıtım filminde yayınlandı. Dev değişime dev kadro gelecek. Ortalık bu sene çok karışacak. İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor..

Acun Ilıcalı'dan ortalığı karıştıracak Survivor 2023 hamlesi! Dev değişime dev kadro gelecek ortalık bu sene çok ama çok karışacak!

Acun Ilıcalı'dan ortalığı karıştıracak Survivor 2023 hamlesi! Dev değişime dev kadro gelecek ortalık bu sene çok ama çok karışacak!: TV8 ekranlarında yayınlanan Survirvor 2023 tutkunları tarafından merakla bekleniyor. Yeni sezonda yapılacak şok değişiklik Acun Ilıcalı tarafından tanıtım filminde yayınlandı. Dev değişime dev kadro gelecek. Ortalık bu sene çok karışacak. İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor..

Survivor 2022 ALL Star rekor üstüne rekor kırmıştı. Şampiyonluğun açıklanması ile birçok tepki toplasa da yeni sezon çekimleri Survivor severleri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Bunun üzerine Acun Ilıcalı'nın yapmış olduğu şok yenilik yeni sezonun daha da merak edilmesine sebep oldu. Peki bu değişiklik ne? Acun Ilıcalı yaptığı bu değişikliği 2023 tanıtım filminde açıkladı..

ZOR PARKURLARI İLE BİLİNEN SURVİVOR'DA YENİ SEZON YENİLİĞİ NE?

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamada yeni sezon için tüyolar verildi. Yapılan tanıtım filminde sürpriz isimlerin olacağını ve yepyeni bir sistemle bu kez aklı ön planda tutan bir formatla seyircilere sunulacak. 

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın yapmış olduğu paylaşımda 'Survivor 2023'e hazır mısınız?' diyerek izleyicilerde merak uyandırmayı başarmıştır. 2023 yılında büyük değişiklikler olacağını bildirerek geçen yıl güç ve parkurlar ön plandayken bu sene aklın önde olacağını duyurdu.

Acun Ilıcalı tanıtım filminde şu ifadeleri kullandı: 'Bu seneki sloganımız şu Survivor akıl oyunları'. Ada yaşamının ve parkurların ön planda olduğu Survivor'dan farklı olarak aklın ön planda tutulacağını söyleyen Acun açıklamalarına şu şekilde devam etti: " Yaşım var, hafif kilom var,  çok yüzemem, çok koşamam demeyin. Belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023'e katılma şansına sahip olun." ifadelerini kullanarak yeni bir formatın geldiğini Survivor tutkunlarına haber verdi. Bunun üzerine tutkunları tarafından daha fazla merak edilen Survivor yeni sezonda milyonları ekranlara kilitleyeceğe benziyor. 

Survivor takipçilerinin bu değişiklik konusunda birçok tahmini var. Birçok izleyici bu değişikliğin sebebini Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu sonucunda gelen tepkiler sebebiyle böyle bir değişikliğe gidildiğini düşünüyorlar. 

Etiketler: survivor