Acun Ilıcalı yarışmacılara depremi anlattı! Gözyaşları sel oldu! Yarışmacı koşarak konseyi terk etti

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da gözyaşlarına boğan anlar yaşandı.

Acun Ilıcalı yarışmacılara depremi anlattı! Gözyaşları sel oldu! Yarışmacı koşarak konseyi terk etti

TV ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor'da gündemin en çok merak edilen anı yaşandı. TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2023 gündeme depremle geldi. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde 42 binin üzerinde vatandaş hayatını kaybederken yaşanan deprem nedeniyle Ulusal yas ilan edilmişti. Deprem bölgesinde devam eden çalışmaların ardından birçok kişi aynı soruyu sordu. 

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da gözyaşlarına boğan anlar yaşandı. Kahramanmaraş merkezli deprem çevre 10 ilde büyük bir yıkıma neden olurken binlerce vatandaş enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Türkiye'yi derinden yaralayan depremin ardından Survivor çekimlerine ara verildi. 

SURVİVOR YARIŞMACILAR DEPREMİ ÖĞRENDİ!

Survivor 2023 çekimlerine ara verilirken birçok kişi Survivor yarışmacılarının depremi bilip bilmediğini merak etmişti. Acun Ilıcalı uzun süre konuyla ilgili açıklama yapılmazken geçtiğimiz gün gelen çekimde Survivor yarışmacılarının depremi öğrendiği anlar görüldü. 

Türkiye'yi yaralayan deprem haberini yarışmacılara veren Acun Ilıcalı konuşmakta güçlük çekerken yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu. Acun Ilıcalı çekimlere bir süre daha ara verileceğini ve yarışmacıların normal evlerde kalacağını belirtirken istedikleri akrabaları ile konuşabileceklerini de dile getirdi. 

YARIŞMACILAR NORMAL EVLERE ALINDI!

Ada konseyinde Türkiye'de yaşanan depremi konuşan Acun Ilıcalı "Dikkat ederseniz çekim yapmıyoruz. Bunun önemli bir sebebi var ve söylemem gerekiyor. Ülkemizde büyük bir deprem oldu. Çok büyük bir deprem. Merkezi Kahramanmaraş olan bir deprem ama 10 ilimizi etkilendi. Aileniz ile konuştuk, yakın akrabalarınızdan can kaybı yok. Ancak ülke olarak çok zor durumdayız" dedi.

Yarışmacıların arasından Aziz işse iletişimde serbestliğin olup olmadığını sorarken Acun Ilıcalı "İletişim serbestliği tanıyoruz. İsteyen istediği akrabasını arayabilecek. Çekimlere ara veriyoruz, sizleri evlere alacağız. Biz de elimizden geldiğince deprem bölgesine yardım etmeye çalışıyoruz. Zor bir dönemi yaşıyoruz. Fazla da konuşmak istemiyorum. Arkadaşlarım size gerekli bilgileri verecek. Çok çok zor günler geçiriyoruz. Milletçe başımız sağ olsun" şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı yarışmacılara depremi anlattı! Gözyaşları sel oldu! Yarışmacı koşarak konseyi terk etti - Resim : 1

Etiketler: survivor