Acun Ilıcalı Mehmet Yalçınkaya'ya posta koydu! Yalçınkaya'ya telefon eden Ilıcalı, “şefim yanlış yaptınız” diyerek...

Tv8 ekranlarının favori programlarından birisi olan MasterChef Türkiye, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ederken sevilen jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya ile kanal sahibi Acun Ilıcalı arasında bir tartışma yaşandığı iddia edildi. İşte kulislerden gelen bilgilere göre Mehmet Yalçınkaya- Acun Ilıcalı konuşmasına ilişkin ayrıntılar…

Acun Ilıcalı Mehmet Yalçınkaya'ya posta koydu! Yalçınkaya'ya telefon eden Ilıcalı, “şefim yanlış yaptınız” diyerek...

İlk olarak 2011 yılında bambaşka bir jüri ile Show TV kanalında ekrana gelen fakat heyecanlı başlayan sezonu düşük reyting ile bitirdiği için sezon sonunda yayından kaldırılan MasterChef Türkiye yarışması, Acun Ilıcalı’nın 2018 yılında Tv8 kanalını satın alması ile birlikte tekrar yayınlanmaya başladı.

2018 yılında yayınlanmaya başlayan yeni sezonu kapsamında Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ile anlaşmaya varan MasterChef Türkiye yarışması, Show TV’de elde edemediği başarıyı yeni kanalında kısa bir süre içerisinde yakaladı. Bu sene 5’inci sezonu ile ekranlara gelen ve yayınlandığı diğer sezonlarda olduğu gibi yine reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran fenomen yarışma programı hem izleyicilerin hem de magazin gündeminin ilgisinin çekmeye devam ediyor.

1 Temmuz tarihinde başlamış olan yeni sezonu kapsamında ana yarışmacı kadrosunu belirlemek üzere zorlu eleme etapları düzenleyen MasterChef Türkiye yarışması, dün gece sezonun ilk kaptanlık oyunu ile ekranlara geldi. Mavi takım kaptanlığını kimin alacağı merak konusu olmuşken şeflerden Mehmet Yalçınkaya ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni bölümünde ana kadroya giren bir yarışmacıyı stüdyodan kovan Mehmet Yalçınkaya’nın bu davranışı sebebi ile kanal sahibi Acun Ilıcalı’nın radarına girdiği iddia edildi.

SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI!

Acun Ilıcalı Mehmet Yalçınkaya'ya posta koydu! Yalçınkaya'ya telefon eden Ilıcalı, “şefim yanlış yaptınız” diyerek... - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde ana yarışmacı kadrosuna girecek olan son yarışmacının belirlenmesi için bir eleme etabı düzenleyen MasterChef Türkiye, oldukça heyecanlı anlara tanıklık etti. Balkonda yer alan ana yarışmacıların aşağıda bulunan ve ana kadroya girmek için harika tabaklar çıkarmaya çalışan yarışmacı adaylarına yardım etmeleri, jüri üyelerinin dikkatlerinden kaçmadı. Balkonda oturan yarışmacıları birkaç kere uyaran Mehmet Yalçınkaya, sonunda Çağatay’a sinirlendi.

STÜDYODAN KOVDU!

Çağatay’a “arkadan izliyorum, kaç kere uyarmış olmama rağmen devam ediyorsun” diyerek tepki gösteren Mehmet Yalçınkaya, Çağatay’ı stüdyodan kovdu.

ACUN ILICALI’DAN TEPKİ!

Acun Ilıcalı’nın yeni bölümü izledikten sonra Mehmet Yalçınkaya’yı arayarak “şefim çocuk kötü bir şey demedi, yanlış yaptınız” ifadelerini kullandığı iddia edildi. Mehmet Yalçınkaya’nın ise Ilıcalı’nın eleştirisini kabul etmediği öne sürüldü.