Acun Ilıcalı, Kendisine Bağırdığı İddia Edilen Eski Eşi Şeyma Subaşı'na İlişkin İlk Kez Konuştu!

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir mekanda görüntülenen ve bir arada oldukları bir fotoğraf kareleri basına servis edilen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın, herkesin ortasında tartıştıkları iddia edilmişti. Acun Ilıcalı, magazin gündemine bomba gibi düşen iddialara ilişkin ilk kez konuştu. İşte Ilıcalı’nın eski eşi ile ilgili söyledikleri…

Acun Ilıcalı, Kendisine Bağırdığı İddia Edilen Eski Eşi Şeyma Subaşı'na İlişkin İlk Kez Konuştu!

Acun Ilıcalı’nın yönetiminde olan ve bir döneme damgasını vuran “Var Mısın Yok Musun?” isimli yarışma programı ile ekran önü macerası başlayan Şeyma Subaşı, bir şekilde 2009 yılından bu yana magazin gündeminde bir numara yer almaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı’nın, iki çocuğunun annesi Zeynep Yılmaz ile evli olduğu dönemde hayatına giren ve yasak aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, o dönemde de yaptığı sosyal medya paylaşımları ile eleştiri oklarının hedefinde yer almış ve hem magazin gündemi hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça eleştirilmişti. Ilıcalı ile Yılmaz’ın boşandığı gün “boşandılar” notunu düşmüş olduğu zafer pozunu sosyal medya hesabından paylaşan Şeyma Subaşı, o paylaşımı ile hala konuşulmaya devam ediliyor.

Acun Ilıcalı ile yaşadığı yasak aştan Melisa ismini verdikleri bir kız çocuğuna sahip olan ve Melisa dünyaya geldikten sonra Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturan Şeyma Subaşı, o günden bu yana lüks hayatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ne kadar eleştirilse de kendisinden ödün vermeden, doğru bildiği yolda, kendi istediği hayatı yaşamak konusunda kararlı olduğu görülen Şeyma Subaşı, uğruna bir yuvanın yıkıldığı ilişkisini geçtiğimiz yıllarda sonlandırdı.

Acun Ilıcalı ile ortak kızları Melisa sebebi ile sık sık görüşen ve çoğunluk ile nafaka- velayet konuları ile gündeme gelmeye devam eden Şeyma Subaşı’nın, geçtiğimiz günlerde yine aynı konular sebebi ile Acun Ilıcalı’ya bağırdığı iddia edildi. Ilıcalı, magazin gündemini günlerdir meşgul eden konuya ilişkin ilk kez konuştu.

Acun Ilıcalı’ya Sesini Yükseltti!

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir mekanda karşılaşan eski eşlerin, bir anda tartışmaya başladıkları ve Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’ya sesini yükselttiği iddia edildi.

Velayet Konusuna Sinirlendi!

Acun Ilıcalı, Kendisine Bağırdığı İddia Edilen Eski Eşi Şeyma Subaşı'na İlişkin İlk Kez Konuştu! - Resim : 1

Şeyma Subaşı’nın sesini yükseltmesinin sebebinin velayet konusu olduğu iddia edilirken, geçtiğimiz yıl da Subaşı’nın aynı konu sebebi ile Ilıcalı’ya yüklendiği hatırlatıldı.

Acun Ilıcalı Yalanladı!

Haklarında çıkan tartışma iddialarına karşın sessizliğini bozan Ilıcalı, o gün Şeyma Subaşı ile karşılaştıklarını ve gayet güzel sohbet ettiklerini ifade etti. Ilıcalı, “Şeyma’nın mutlu olmasını” isterim diyerek, eski eşi ile bir probleminin olmadığını belirtti.