Acun Ilıcalı ile buzları eriten Zuhal Topal, kızı ile poz verdi! Deniz kızı olan anne- kız, tüm beğenileri topladı!

Uzun süredir oyuncu olarak değil de sunucu olarak kameraların karşısına geçen Zuhal Topal, programının sezon finaline girmesinin ardından soluğu tatilde aldı. Eşi ve kızı ile birlikte denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarmaya devam eden Topal, Instagram hesabından tatil fotoğraflarını paylaştı. İşte ünlü sunucunun Instagram paylaşımına ilişkin ayrıntılar…

Acun Ilıcalı ile buzları eriten Zuhal Topal, kızı ile poz verdi! Deniz kızı olan anne- kız, tüm beğenileri topladı!

Yıllarca önce Kanal D ekranlarında yayınlanan “Sihirli Annem” isimli fantastik çocuk dizisinde “Suzan” karakterini canlandıran sonrasında da yine aynı türde bir konuya sahip olan “Selena” isimli dizide “Fitnat Hoca” karakterine hayat veren Zuhal Topal, o dizi ile birlikte oyunculuk mesleğine ara verdi. Herhangi bir projede yer almamasına rağmen eski dizilerinin tekrar bölümleri ile hala oyunculuk kariyerine devam ettiği düşünülen Zuhal Topal, uzun yıllardır gündüz kuşağı programlarının sunucusu olarak karşımıza çıkıyor.

Evlilik programlarının RTÜK tarafından yasaklanmasından önce bir kanalda izdivaç programı sunan Zuhal Topal, söz konusu yasağın yürürlüğe girmesinin ardından o programını sonlandırmak durumunda kaldı. Aynı sektörde sunuculuk yapan birçok isi RTÜK kararından sonra programlarının içeriklerini değiştirerek aynı kanalda gündüz kuşağı sunmaya devam ederken, Zuhal Topal bambaşka bir alana yöneldi.

Evlilik programının sonlanmasının hemen ardından FOX TV ekranlarında yayınlanan bir yemek programını sunmaya başlayan Zuhal Topal, böylelikle oyunculuğa geri dönmeyi düşünmediğini ve kariyerine sunucu olarak devam etmeyi tercih ettiğini göstermiş oldu.

Tv8 ekranlarında yayınlanan “Yemekteyiz” isimli program ile benzer bir içeriğe sahip olan programı sebebi ile kanalın sahibi Acun Ilıcalı ile ters düşen Zuhal Topal, bu konunun mahkemeye taşınmasına dahi ses çıkarmadı. Konuya ilişkin her zaman sessiz kalmayı tercih eden Topal, yıllar sonra kendisinden beklenmeyen bir hareket ile Acun Ilıcalı’nın kanalı ile anlaştı ve yemek programına Tv8 kanalında devam etti.

Şu sıralar sezon tatilinde olan Yemekteyiz programının ardından kendisine denizin serin sularına atan Topal, Instagram hesabından yeni fotoğraflar yayınladı.

AİLESİ İLE TATİLE ÇIKTI!

Acun Ilıcalı ile buzları eriten Zuhal Topal, kızı ile poz verdi! Deniz kızı olan anne- kız, tüm beğenileri topladı! - Resim : 1

Yemekteyiz programının sezon finali yapması ile birlikte tatile çıkan Zuhal Topal, şu sıralar kızı ve eşi ile birlikte güneşli havaların tadını çıkarıyor.

MAYOSU İLE POZ VERDİ!

Zuhal Topal, Instagram hesabından mayolu bir fotoğrafını paylaştı. Topal’ın fiziği, sosyal medya kullanıcılarının beğenisini topladı.

DENİZ KIZI OLDULAR!

Kuma deniz kızı çizen ve kızı ile birlikte deniz kızı çizimlerinin içerisinde poz veren Topal, yeni pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Etiketler: zuhal topal, mayo, tatil