Acil nakit ihtiyacına benzersiz teklif taksit fırsatıyla geldi: Faizsiz Taksitli Nakit Avans başvurusu nasıl yapılır?

Acil nakit ihtiyacı ve okul harcamaları problem olmaktan çıkıyor. Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasına başvuran 5 Bin TL’ye kadar tutarı dakikalar içinde hesabında buluyor. Başvuru nasıl yapılır, kimler yararlanabilir? Kampanya bitimine günler kala tüm detaylar haberimizde…

Acil nakit ihtiyacına benzersiz teklif taksit fırsatıyla geldi: Faizsiz Taksitli Nakit Avans başvurusu nasıl yapılır?

Garanti BBVA Mobil müşteriye özel Taksitli Nakit Avans kampanyasını duyurdu. Üstelik %0 faizli ve masrafsız olarak kampanyadan yararlanılabiliyor. Garanti BBVA bireysel kredi kartı sahiplerine özel sunulan kampanya için başvuru süreci ay sonuna kadar devam ediyor.

KAMPANYADAN NASIL YARARLANILIR?

Garanti BBVA Mobil müşterilere özel sunmuş olduğu kampanya için sayılı günler kaldı. Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanmak isteyenler faizsiz ve masrafsız olarak 5000 TL'ye kadar talepte bulunabiliyor. Fırsattan yararlanabilmek için şubeye gitmeden “mobil müşteri olma” adımını tamamlamak yeterli oluyor.

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURULUR?

Garanti BBVA Mobil uygulaması cep telefonuna indirilerek başvuru süreci başlatılabilir. “Müşteri olmak istiyorum” adımı kullanılarak ilk kez temassız müşteri olma teknolojisi ile başvuru süreci tamamlanmalıdır. Onay alan tüm müşteriler ilk olarak kredi kartı başvurusunda bulunmalıdır. Yapılan başvuru onaylandığında ve kredi kartı kişiye ulaştığında şifre belirlenir ve kullanıma açılır. İstenen Faizsiz Nakit Avans tutarı uygulama üzerinden talep edilebilir.

EĞİTİM VE KIRTASİYE HARCAMASINA ACİL ÇÖZÜM!

Garanti BBVA Mobil Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı sayesinde acil oluşan harcamalar sorunsuzca giderilebilecek. Özellikle okulların açılmasına kısa bir süre kala kırtasiye masraflarını giderebilmek, eğitim harcamaları için nakit ihtiyacı duyanlara büyük bir kolaylık sunuyor.

KAMPANYADAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Acil nakit ihtiyacına benzersiz teklif taksit fırsatıyla geldi: Faizsiz Taksitli Nakit Avans başvurusu nasıl yapılır? - Resim : 1

Garanti BBVA tarafından sunulan kampanya yalnızca kredi kartı başvurusu sonrası değerlendirmeye alınacak. 5000 TL'ye kadar talep edilecek her bir masrafsız Taksitli Nakit Avans tutarı 6 taksit fırsatı ile geri ödenebilecek. Bireysel ve asıl kredi kartlar ile yapılacak alışverişler geçerli oluyor. Ticari kartlar ile yapılacak alışverişler kabul edilmiyor.

FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS NASIL İSTENİR?

Banka onayından geçen ve kredi kartı da onaylanan kullanıcıların Garanti BBVA Mobil uygulama üzerinden Faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilmesi mümkün oluyor. Bunun için yapılması gerekenler şunlardır:

  • Garanti BBVA Mobil uygulaması cep telefonuna indirilir.

  • Kullanıcı girişi yapılır.

  • “Hesap ve Kart” alanına geçilir.

  • “Kartlar” adımı kullanılarak “Kredi Kartı” seçilir.

  • “Nakit ve Ödeme Çözümleri” kategorisine tıklanır.

  • “Nakit Avans” alanına geçilir.

  • “Taksit Bilgisi” girildikten sonra “Onay” tuşuna basılır.