Acil nakit ihtiyacı olana Odeabank’ta nakit hazır! 36 ay vadeyle kredi sağlayan Odeabank, faizleri düşürdü! Kasım boyunca faiz yüzde 3,25 oldu!

Özel bankalar arasında yer alan ve çeşitli avantajları ile dikkat çeken Odeabank, bu kez ihtiyaç kredisi faiz oranlarına el attı. Faiz oranlarını düşüren Odeabank, kredi kampanyasının avantajlarını da artırdı.

Acil nakit ihtiyacı olana Odeabank’ta nakit hazır! 36 ay vadeyle kredi sağlayan Odeabank, faizleri düşürdü! Kasım boyunca faiz yüzde 3,25 oldu!

Eğitim harcamalarından sağlık giderlerine kadar aniden ortaya çıkabilecek olan her türlü bireysel finansman ihtiyacı için kullanılabilen ihtiyaç ya da tüketici kredisi, özellikle son zamanlarda bankacılık sektöründe vatandaşların en çok talep ettiği hizmetlerden biri oldu. Bu kapsamda müşterilerinin dava avantajlı bir şekilde kredi kullanabilmesi için birbiriyle yarış halinde olan bankalar arasına kasım ayı itibariyle Odeabank da eklendi.

Devam eden kredi kampanyaları arasına bir yenisi bu hafta Odeabank tarafından eklendi. Odeabank’ın yeni kampanyasın kapsamında ihtiyaç kredisini hazır paketler ile sunmaya başlamış olan Odeabank, müşterilerinin ihtiyaçlarına daha hızlı bir şekilde yanıt vermeye başladı. Bu kapsamda ihtiyaç kredisinin faiz oranlarını da düşüren Odeabank, vade süresini de 36 ay olarak duyurdu.

ODEABANK’TAN KREDİ ALMAK ÇOK KOLAY

Hem mobil hem de fiziki işlem merkezlerinden kredi kullanımı sağlayan bankalardan biri olan Odeabank, kredi başvurularında başvuru yapan kişinin nüfus cüzdanı, başvuru sahibi adına olan doğalgaz, elektrik, telefon ya da su gibi giderlerin faturasını ve kişiye ait olan gelir belgesini talep ediyor. Bu kapsamda acil nakit ihtiyaçlarını hızla karşılayan Odeabank, belgelerin kontrolü ardından kredi onayını veriyor.

Kredi politikası çerçevesinde her ay belirli bir faiz oranında başlayan rakamlar ile kredi sağlayan Odeabank, kasım ayı itibariyle kredi faiz oranını yüzde 3,25’e düşürmüş bulunuyor. Başvuru yapan müşterilerine bu faiz oranından yardımcı olan Odeabank, vade süresini ise, kredi tutarına göre değiştiriyor.

ODEABANK’TA MAKSİMUM VADE 36 AY

Acil nakit ihtiyacı olana Odeabank’ta nakit hazır! 36 ay vadeyle kredi sağlayan Odeabank, faizleri düşürdü! Kasım boyunca faiz yüzde 3,25 oldu! - Resim : 1

Mevzuat gereğince vade süresini kredi tutarına göre belirleyen Odeabank, müşterilerinin 50.000 TL’ye kadar olan kredilerinde 36 aya varan vade; müşterilerinin 50.001 TL ile 100.000 TL arasında kredilerinde 24 aya varan vade; müşterilerinin 100.001 TL ve üzerinde olan kredilerinde ise 12 aya varan vade kullanımına izin veriyor.

Öte yandan Odeabank’tan çekilebilecek olan 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisinin 36 ay vadede çekilmesi halinde ödenecek olan aylık rakam yalnızca 533 lira 50 kuruş olurken; masraf 53 TL olarak hesaplanıyor.