Abdurrahman Dilipak’tan çok konuşulacak sözler! AK Parti, 15 Temmuz’u 4 ay önceden biliyordu

Yeni Akit Gazetesi eski yazarı, gazeteci Abdurrahman Dilipak, AK Parti’nin 15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişimini 4 ay öncesinde tüm ayrıntılarıyla bildiğini savundu. 

Abdurrahman Dilipak’tan çok konuşulacak sözler! AK Parti, 15 Temmuz’u 4 ay önceden biliyordu

Usta gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak bu akşam sosyal medya platformu X hesabından AK Parti ve 15 Temmuz darbe girişimi hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yeni Akit Gazetesi eski yazarı Abdurrahman Dilipak, AK Parti hükümetinin 15 Temmuz darbe girişimini 4 ay öncesinden bildiğini söyledi. 

AK Partililer darbeden habersizmiş gibi davrandı

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, AK Partililerin darbeden habersizmiş ve darbeyi halkın yardımıyla bastırmış gibi davrandığını savundu. Dilipak, 15 Temmuz darbe girişimine kalkışanların da hiçbir şey olmamış gibi davrandığını belirtti.

Yazık ki, gerçek çoğu kimsenin umurunda değil

AK Parti hükümetinin 15 Temmuz darbe girişimini 4 ay öncesinden bildiğini söyleyen Abdurrahman Dilipak, şunları sıraladı:

“Sanki FETÖ'cüler darbeye kalkışmamışlar gibi, AK Partililer de sanki darbeden habersiz imiş de son anda darbeyi halkın yardımı ile bastırmış gibi davranıyorlar. Oysa hükümet 4 ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılı ile biliyordu. Halk ne olduğunu bilmeden darbeye karşı meydanlara çıktı. Sonuçta olan bu ülkeye oldu. Yazık ki, gerçek çoğu kimsenin umurunda değil, herkes ötekileri suçlamakla meşgul.”