A101 marketler 5 bin TL maaş ile evden sabun ve mandal paketleyecek eleman arıyor! İşte şartlar..

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden birisi olan A101 marketlerde evden çalışacak işçi alımları başladı. Buna göre ise evde sabun, mandal vb. gibi ürünler paketleyecek eleman arayışları açıklandı. A101 marketler 5 bin TL maaş ile evden sabun ve mandal paketleyecek eleman arıyor! İşte şartlar..

A101 marketler 5 bin TL maaş ile evden sabun ve mandal paketleyecek eleman arıyor! İşte şartlar..

A101 marketler 5 bin TL maaş ile evden sabun ve mandal paketleyecek eleman arıyor! İşte şartlar.. Türkiye'nin en büyük perakende mağazalarından birisi olan A101 marketlerde evden çalışacak onbinlerce eleman alımı sağlanacak. Her hafta getirilen aktüel ürünler vb. ürünler ile milyonlarca vatandaşa hizmet eden A101 marketlerde sabun ve mandal paketleme iş ilanları başladı. Buna göre ise evden çalışacak kadın istihdamı için şartlar açıklandı.

Evden oturarak para kazanmak için yapılan araştırmalar sonunda netleşiyor. Yıllardır paketleme işlerine kadınların ilgisi her geçen gün artarken o organizasyon şirketi ise büyük marketlerde satış yapmak üzere onbinlerce vatandaş istihdam edilecek. Evde sabun ve mandal paketleme işleri için belirlenen ücret ise 5 bin TL oldu. 

A101 marketlerde evden paketleme iş ilanları başladı..

Türkiye'de A101 marketlerde evden paketleme iş ilanları resmi olarak açıklandı. Buna göre ise onbinlerce vatandaş 5 bin TL maaş ile evden çalışma imkanı yakalayacak. Sabun ve mandal satışları Türkiye'de devam ederken bu ürünlerin paketlemeleri ise hem evde oturan kadını istihdama yöneltmek ve aile ekonomisine katkı sağlamak amacıyla devam ediyor. 

3 bin TL ila 5 bin TL arasında değişen maaş şartları ile evde 8 saat çalışarak bu ücretleri kazanabilirsiniz. Türkiye'de evde paketleme işlerine büyük marketlerde dahil olurken günde ortalama 200 paketleme yaparak paket başı 0,50 - 0,80 kr arasında gelir elde edebilirsiniz. 

Toptan perakende marketleri geçtikleri yeni bu uygulama ile birlikte Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor. Özellikle artan işsizlik ve hayat pahalılığı sonrasında aile ekonomisine katkı sağlamak için çalışmak isteyen kadınların talebi uzun yıllardır gündemde yer alıyordu. Özellikle evde oturarak paketleme işleri yaparak para kazanmak isteyen kadınlara ise güzel haber A101 marketlerden geldi. Buna göre ise evden paketleme işi yaparak ayda 5 bin TL'ye kadar gelir elde edilebilecek.

İşkur üzerinden başvurular alınırken bu süreçte ise zincir marketler adında bazı organizasyon firmaları iş ilanlarını oluşturmaktadır. Vatandaşlar İşkur üzerinden başvurdukları iş ilanları sonrasında organizasyon firması tarafından gelecek yanıtı beklemektedir. Gelecek yanıt sonrasında ise İşkur üzerinden vatandaşlar işe resmen başlayabilecek.