A101, BİM, ŞOK Market Ayçiçek Yağı Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye’nin önde gelen market zincirlerinde ayçiçek yağı fiyatları güncellendi! Peki, en uygun fiyatlı ayçiçek yağı hangi markette? A101, BİM ve Şok ayçiçek yağı fiyatlarını sizler için derledik…

A101, BİM, ŞOK Market Ayçiçek Yağı Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye’nin önde gelen market zincirlerinde 2022 yılı itibariyle ayçiçek yağı zam şampiyonları arasında yer alıyor. Fiyatı bir hayli artan bu temel gıda ürününü satın almak isteyenler ise en uygun marketleri araştırmaya devam ediyor. Zincir marketler arasında artan rekabet sayesinde Bim, A101 ve Şok gibi firmalar tarafından aynı zamanda aktüel ürün fırsatları arasında da bu ürünlere uygun fiyatlarla yer verilmeye devam ediyor.  

A101’de Ayçiçek Yağı Fiyatları Ne Kadar?

Market alışverişlerini ucuza getirmek isteyenler için A101 haftanın fırsatları kapsamında uygun fiyatlı ayçiçek yağı satışı yapılmaya devam ediyor. Küresel düzeyde başlayan gıda ve nakliye krizi ile Türkiye’de görülen enflasyon, döviz kurundaki artış ve diğer etkenler nedeniyle artan fiyatlara karşın A101 market tarafından uygun fiyat avantajları uygulanmaya devam ediyor.

A101 marketlerde satılan ayçiçek yağı fiyatları ise kısaca şöyle:

  •          Sırma Ayçiçek Yağı 2 L – 74,50 TL
  •          Sırma Ayçiçek Yağı 1 L – 38,50 TL
  •          Komili Ayçiçek Yağı 5 L – 165 TL
  •          Biryağ Ayçiçek Yağı 1 L – 44,90 TL

Şok Markette 5 Kiloluk Ayçiçek Yağı Kaç Para?

A101, BİM, ŞOK Market Ayçiçek Yağı Fiyatları Ne Kadar? - Resim : 1

Bütçe dostu market fiyatları ile dikkat çeken Şok, Türkiye genelinde her hafta yatığı indirimleri ile avantajlı fiyatlarla ayçiçek yağı satışına devam ediyor. Şok 5 LT ayçiçek yağı fiyatları ise şöyle:

  •          Evin Ayçiçek Yağı Pet 5 LT – 155 TL

Bim’de 5 Kilo Ayçiçek Yağı Ne Kadar?

BİM aktüel ürünler kapsamında duyurulan ayçiçek yağı fiyatları vatandaşların cebini rahatlatmaya devam ediyor. Sole ve Yudum gibi birçok farklı markanın ayçiçek yağlarında indirim fırsatları devam ediyor. Türkiye genelinde indirim fırsatlarını takip ederek avantajlı fiyatlarla vatandaşların mutfak alışverişlerini yapmaları mümkündür. Bim ayçiçek yağı fiyatları kısaca şu şekildedir:

  •          Sole Ayçiçek Yağu 5 LT – 146 TL
  •          Bim Sole Ayçiçek Yağı 1 LT – 32,50 TL