A Milli Takım aday kadrosu belli oldu! Genç yetenekler de kırmızı beyaz formayı giyecek

İskoçya ve Çekya maçlarına hazırlanmakta olan A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu. Yayınlanan kadrodaki isimler dikkat çekti. Stefan Kuntz'un genç yeteneklere de yer vermesi görenleri sevindirdi.

A Milli Takım aday kadrosu belli oldu! Genç yetenekler de kırmızı beyaz formayı giyecek

Ülkemizi tüm dünya karşısında temsil edecek olan A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu. Kadroda yerini koruyan pek çok oyuncunun yanı sıra yeni eklenen isimler dikkat çekti. Özellikle de teknik direktör Stefan Kuntz'un genç oyunculara şans veriyor olması görenleri mutlu etti. Kuntz'un açıkladığı kadrodaki isimlerin pek çoğu bu yıl performansları ile etkileyen oyunculardı.

Bu yıl Spor Toto Süper Lig'de kulüpler bazında mücadele devam ediyor. Özellikle Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir ve Adana Demirspor'un bu yıl sahada sergiledikleri performanslar çok konuşuluyor. Ligdeki takımların kıran kırana mücadeleleri devam ederken öte yandan Fenerbahçe, Başakşehir ve Sivasspor Avrupa arenasında da yoluna devam ediyor.

Öte yandan Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder gibi Avrupa'da forma giyen başarılı isimlerin de performansları dikkat çekiyor.

Son olarak gelen bir bilgi ile Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un, İskoçya ve Çekya karşısında sahaya çıkacağı aday kadrolar da paylaşıldı. 

Gelen listeler kapsamında millilerimizin her iki maç için de geçerli olacak şekilde aday kadrosu şu şekilde;

A Milli Takım aday kadrosu belli oldu! Genç yetenekler de kırmızı beyaz formayı giyecek - Resim : 1

Altay Bayındır, Doğan Alemdar, Uğurcan Çakır, Onur Bulut, Zeki Çelik, Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydın, Tayyip Sanuç, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Cengiz Ünder, Emre Mor, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Berkay Özcan, Emirhan İlkhan, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Deniz Türüç, Doğukan Sinik, Kerem Aktürkoğlu, Cenk Tosun, Enes Ünal, Umut Bozok

Gelen listede pek çok takımdan oyuncunun bulunuyor olması dikkat çekerken genç yetenek Arda Güler'in ilk kez A Milli Takım kadrosuna alınması görenleri heyecanlandırdı.