96. Gazi Koşusunu kim kazandı? Secret Power kimin atı? Özcan Yıldırım kimdir? Emrah Karamızı kimdir?

Türkiye'de bugün gerçekleşen 96. Gazi Koşusu tamamlandı. Cumhuriyet'in kuruluşundan itibaren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusunun bugün doksan altıncısı düzenlendi. Bugün tamamlanan yarış sonrasında ise kazanan jokey ve at kim oldu? 96. Gazi Koşusunu kim kazandı? Secret Power kimin atı? Özcan Yıldırım kimdir?

96. Gazi Koşusunu kim kazandı? Secret Power kimin atı? Özcan Yıldırım kimdir? Emrah Karamızı kimdir?

96. Gazi Koşusunu kim kazandı? Secret Power kimin atı? Özcan Yıldırım kimdir? Son saatlerde internette en fazla aratılan konular arasında yer alan 96.Gazi Koşusu kazananı sonunda belli oldu. Buna göre ise kazanan at ve jokey ile ilgili sıcak gelişmeler yer alıyor. Türkiye'de bugün gerçekleşen 96. Gazi Koşusu tamamlandı. Cumhuriyet'in kuruluşundan itibaren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusunun bugün doksan altıncısı düzenlendi. 

96. GAZİ KOŞUSUNU KİM KAZANDI?

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen 96'ncı Gazi Koşusu'nu jokeyliğini Özcan Yıldırım'ın yaptığı "Secret Power" isimli safkan kazandı.

SECRET POWER KİMİN ATI?

Bugün 96. Gazi Koşusu'nda yarışan Secret Power atının jokeyliğini Özcan Yıldırım yaparken atın sahibinin kim olduğu merak ediliyor. Son saatlerde internette en fazla araştırılan konular arasında yer alan Secret Power ile ilgili gündeme birden fazla haber düştü.

Secret Power atının sahibi Emrah Karamazı olduğu bilgisine ulaşıldı.

EMRAH KARAMIZI KİMDİR?

Emrah Karamızı ile ilgili internette herhangi bir bilgi yer almazken bilgiler gelir gelmez haberimizde ki yerini alacak.

ÖZCAN YILDIRIM KİMDİR?

Özcan Yıldırım, 14 çocuklu bir ailenin evlatlarındandır. 8 yıllık zorunlu eğitim sonrasında atlarla ilk kez kondisyoner olan eniştesi Sadık Akın sayesinde tanışmıştır.