90'ların Efsane Grubu İzel- Çelik- Ercan Tam 30 Yıl Sonra Konser Verecek!

90’lı yıllarda bir araya gelen İzel- Çelik- Ercan üçlüsü, ilk albümleri ile ortalığı kasıp kavurmuştu. O dönem içerisinde ciddi bir hayran kitlesine kavuşan ünlü grup, başarıları henüz devam ederken bir anda ayrılma kararı alarak herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü isimler, 30 yıl sonra bir araya geldiklerini açıklayarak, sevindirdi.

90'ların Efsane Grubu İzel- Çelik- Ercan Tam 30 Yıl Sonra Konser Verecek!

Şimdilerde her müzik dalından birçok şarkıcının ünlendiği sanat dünyasında, 90’lı yılların özenli müzikleri aranır oldu. Dijitalleşen dünyanın getirilerinden olan sosyal medya uygulamaları aracılığı ile kısa süre içerisinde ünlenmeyi başaran genç şarkıcılar, eskilerin müzik piyasasını aratmaya başladı. Aralarında iyi seslerin de olduğu ancak çoğunun popüler kültürün bir parçası olarak değerlendirildiği genç isimler, 90’ların müzik ziyafetine duyulan özlemin artmasına sebep oldu.

Bir süredir 90’lı yıllarda ünlenen Gülşen ve Tarkan gibi ünlü isimlerin dahi tarzlarını değiştirdikleri ve popüler kültüre uyum sağlayarak eskisi gibi kaliteli şarkılar üretmedikleri iddia edilirken, 90’lı yıllarda büyük bir üne kavuşan İzel- Çelik- Ercan grubunun tekrar bir araya gelmesi sanat camiasını sevince boğdu. Kariyerlerine tek başına devam etmeyi tercih eden ünlü isimler, tam 30 yıl sonra bir araya gelerek konser vereceklerini açıkladı.

90’lı Yıllara Damgalarını Vurmuşlardı!

Müzik piyasasının birçok ünlü ismin popülerliğe kavuşmasını sağladığı 90’lı yıllar, birçok dinleyen tarafından Türk müziğinin en iyi olduğu zamanlar olarak nitelendiriliyor. O dönemlerde ünlenen birçok sanatçının günümüzde halen performans sergiliyor olmasına rağmen eski tadı vermediklerini savunan dinleyenler, 90’lı yıllara olan özlemlerini her fırsatta dile getiriyorlar.

90’lı yıllara damgalarını vuran ve yıllardır bir araya gelmeleri beklenen İzel- Çelik- Ercan üçlüsü, o dönemde çıkarmış oldukları albüm ile müzik piyasasını sallamayı başarmıştı. Bir kadın ve iki erkekten oluşan yegane grup olarak performans sergileyen grup, kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştu. 

Araya Dargınlık Girdi!

90'ların Efsane Grubu İzel- Çelik- Ercan Tam 30 Yıl Sonra Konser Verecek! - Resim : 1

90’lı yıllarda bir araya gelen ve yine o yıllarda dağılma kararı aldıklarını açıklayan İzel- Çelik- Ercan üçlüsü, uzun bir süredir dargındı. Çelik grubun dağılmasının İzel’in disiplinsizliğine bağlamış, İzel ise Çelik’in kariyerine tek başına devam etme kararı aldığını ve grubun bu yüzden dağıldığını açıklamıştı.

30 Yıl Sonra İlk Konser!

Uzun yıllardır yapımcılar tarafından bir araya getirilmeye çalışılan İzel- Çelik- Ercan üçlüsü, sonunda dargınlıklara bir son vererek müjdeyi verdi. Eski grup, 30 yıl sonra ilk kez bir konsere çıkacak. Konser ağustos ayında düzenlenecek.

Etiketler: izel çelik ercan