9 yıl sonra sevenleri ile buluşan İbo Show ile ilgili şok iddia! İbrahim Tatlıses'in eski eşine söylediği kelime, sonunu getirdi!

Tam 9 yıl sonra sevenleri ile buluşan fenomen eğlence programı İbo Show, final iddiaları ile gündeme gelmeye başladı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, İbo Show’un İbrahim Tatlıses’in sözleri sebebi ile final yaptığını iddia etti. İşte Onur Akay’ın iddiasına ve İbrahim Tatlıses’in daha önce sarf ettiği cümlelere ilişkin ayrıntılar…

9 yıl sonra sevenleri ile buluşan İbo Show ile ilgili şok iddia! İbrahim Tatlıses'in eski eşine söylediği kelime, sonunu getirdi!

İnşaat işçisi ile keşfedilen ve sesinin gücü sayesinde kısa süre içerisinde yapımcılar tarafından en çok beğenilen isimlerden birisi olmayı başaran ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, uzun yıllardır müzik piyasasını sallamaya ve kendisinden söz ettirmeye devam ediyor.

Seslendirdiği şarkılar, çıkardığı albümler, sahne performansları, kendine has tarzı ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen “İmparator” lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, yıllar önce uğradığı silahlı saldırı sonucunda bazı yetilerini kaybetti. Başına mermi saplanan ve apar topar tedavi altına alınan ünlü şarkıcı, uzun bir süre sahnelerden ve gündelik yaşamından uzak kalmış, kendisine hasret bırakmıştı. Bir ara “artık şarkı söyleyemeyecek” iddiaları ile gündeme gelen ünlü sanatçı, tedavi sonucunda ayağa kalkmayı başararak sahnelere geri döndü.

Henüz sağlığı yerinde iken başladığı ve uzun yıllar boyunca sürdürdüğü İbo Show ile hafızalara kazınan İbrahim Tatlıses, sağlığına kavuştuktan sonra yine aynı program ile ekrana geri döndü. Tam 9 yıl sonra sevilen programı ile izleyicinin karşısına çıkan ve sevenleri ile hasret gideren İbrahim Tatlıses, seslendirdiği şarkılar ile de eski gücüne kavuştuğunu gösterdi.

Bir süredir eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses ile büyük problemler yaşayan ve bu problemleri konserlerinde dahi dile getirmek konusunda cimri davranmayan İbrahim Tatlıses, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’ın bir iddiası ile gündeme geldi. Akay, İbo Show’un ekranlara veda edeceğini ve bunun sebebinin de Tatlıses’in eski eşi ile ilgili söylediği sözler olduğunu iddia etti.

ONUR AKAY’DAN BÜYÜK İDDİA!

9 yıl sonra sevenleri ile buluşan İbo Show ile ilgili şok iddia! İbrahim Tatlıses'in eski eşine söylediği kelime, sonunu getirdi! - Resim : 1

Ses sanatçısı ve köşe yazarı Onur Akay, geçtiğimiz günlerde İbo Show ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Akay, İbo Show’un yeni sezonda Star TV ile anlaşma yapmadığını ve kanalın programın final yapmasına karar verdiğini iddia etti.

ESKİ EŞİNE SÖYLEDİKLERİ SONU OLDU!

Onur Akay’ın iddiasına göre İbo Show ile anlaşma yenilemeyen Star TV, bunun sebebini İbrahim Tatlıses’in eski eşi Adalet Sara hakkında söylediği “karayılan” ve “büyücü” sözleri olarak açıkladı.

YENİ KANAL ARAYIŞI!

Onur Akay, İbrahim Tatlıses ve ekibinin sezonda yeni kanalda olabilmek için arayış içerisinde olduklarını iddia etti.