5 yaşına kadar olan tüm araçlar satın alınabiliyor! Ziraat Bankası, yüzde 1,59’dan taşıt kredisi veriyor! Üstelik geri ödemeler kişiye özel planlanıyor!

Bir kamu bankası olması nedeniyle her dönem avantajlı faiz oranlarından kredi sağlayan Ziraat Bankası, kasım ayı itibariyle taşıt kredisinde sağladığı faiz oranlarını yüzde 1,59’a kadar düşürdü.

5 yaşına kadar olan tüm araçlar satın alınabiliyor! Ziraat Bankası, yüzde 1,59’dan taşıt kredisi veriyor! Üstelik geri ödemeler kişiye özel planlanıyor!

Araç piyasalarının arka arkaya yaşamaya başladığı tedarik zinciri sıkıntıları ve çip krizine Türkiye açısından bir de dolar kuru hareketliliği eklendi. Bu nedenle özellikle kasım ayı itibariyle fiyatları oldukça artmış olan otomobillerin sıfırları 400 bin TL’nin üstüne çıktı. Araç alma hayallerinden her geçen gün uzaklaşan vatandaşların imdadına ise, uygun faiz ile taşıt kredisi sunan Ziraat Bankası yetişti.

Avantajlı bankacılık hizmetleri ile Türkiye’nin en çok talep gören bankalarından biri olan Ziraat Bankası, en çok kullanılan hizmetlerinden biri olan krediler için de bu avantajları sağlamaya başladı. Bu kapsamda hem konut hem ihtiyaç hem de taşıt kredisinde faiz indirimleri gerçekleştiren Ziraat Bankası, kasım ayı taşıt kredisi kampanyasını geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İNDİRİMLİ TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI GELDİ

5 yaşına kadar olan tüm araçlar satın alınabiliyor! Ziraat Bankası, yüzde 1,59’dan taşıt kredisi veriyor! Üstelik geri ödemeler kişiye özel planlanıyor! - Resim : 1

Müşterilerinin karşısına ‘Aracınızı Seçmek Sizden, Finansmanını Sağlamak Bizden!’ sloganıyla çıkan Ziraat Bankası hem sıfır hem de 5 yaşına kadar olan ikinci el araçlar için kullanılabilecek olan finansman desteğinin detaylarını yayınladığı bir duyuru ile paylaştı. Taşıt kredilerinde 48 aya kadar vade sunan Ziraat Bankası, bu duyuruda güncel faiz oranlarına da yer verdi.

Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçlar olan minibüs, kamyonet, pick-up alımları ile birlikte tüm binek otomobil alımlarını finanse etmek suretiyle kredi kullanımına izin veren Ziraat Bankası, kasım ayı itibariyle taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 1,59’a düşürdü. Taşıt kredisi kullanımı için birtakım şartlar belirlemiş olan Ziraat Bankası, bu şartları da açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN TAŞIT KREDİSİ KULLANIMI İÇİN REHİN GÖSTERMEK ŞART OLDU

Taşıt kredisi kullanımlarında rehin ve teminat sistemini kullanan Ziraat Bankası, taşıt kredisi çekecek olan vatandaşların alacağı aracı rehin olarak göstermesinin şart olduğunu belirtti. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat isteyebileceğinin altını çizen Ziraat Bankası, taşıt kredisi çeken müşterilerine hayat sigortası ve kasko ürünleri de sunduğunu vurguladı.

Taşıt kredisi kullanacaklar için bir örnek maliyet tablosu da yayınlayan Ziraat Bankası, duyurusunun devamında 100 bin TL taşıt kredisini yüzde 1,59 faiz ve 48 ay vade ile kullanılması halinde aylık taksit oranlarının 3 bin 251 lira 90 kuruş olacağını belirtti. Öte yandan Ziraat Bankası, bu şartlar altındaki kredinin yıllık maliyet oranını yüzde 27,0423 olarak açıkladı.