48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nden Yargı dizisine üç ödül birden geldi! Herkes bu geceyi konuşuyor

Bir süredir pek çok tartışmaya neden olan 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, nihayet sahiplerine vurdu. 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ne damga vuran ise geceden üç ödülle ayrılan Yargı dizisi oldu.

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nden Yargı dizisine üç ödül birden geldi! Herkes bu geceyi konuşuyor

Bir süredir tartışmaların odağı haline gelen ve ünlüler dünyasının yeni polemiğini oluşturan 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, tartışmaların gölgesinde dün dağıtıldı. Armağan Çağlayan, Işıl Yücesoy, Işın Karaca ve Vahide Perçin gibi isimlerin adaylıktan çekilerek, törenin ödül dağıtım sistemini eleştirdiği 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, ödül töreninden çekilmeyen sanatçılar arasından seçilerek gerçekleştirildi. Dün gece görkemli bir etkinlikle dağıtılan 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ne damga vuran ise Yargı dizisi oldu.

Merak ile beklenilen 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, dün gerçekleştirilen etkinlikle sahiplerini buldu. Cem Davran ile Çağla Şıkel’in etkileyici sunumu ile Zorlu PSM’de gerçekleşen 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde pek çok ünlü isim kırmızı halıda yürüdü. Saat 19.00’da başlayan 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ödüller halk oylaması ve jüri değerlendirmesi ile dağıtıldı. Kanal D ve teve2’den canlı yayınlanan 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nden Yargı dizisi üç ayrı ödül ile ayrıldı.

48. PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ’NDE EĞLENCELİ ANLAR YAŞANDI

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nden Yargı dizisine üç ödül birden geldi! Herkes bu geceyi konuşuyor - Resim : 1

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde eğlenceli anlar yaşandığı gibi hüzünlü anlar da oldu. Bu sene hayatını kaybeden sanatçıların anıldığı 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde pek çok ünlü isim gözyaşlarını tutamadı. Gecenin eğlenceli kısmında ise önce Sefo, şarkılarını söylerken; ardından yıllar sonra bir araya gelen İzel-Çelik-Ercan grubu sahne aldı.

Öte yandan 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri jürisi; Faruk Bayhan, Erol Evgin, Nevra Serezli, Bengü, Simge ve Ersay Üner’in yanı sıra Hürriyet ekibinden Selim Akçin, Savaş Özbey, Onur Baştürk, Ömür Gedik, Orkun Ün ve Hakan Gence isimlerinden oluştu.

48. PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ’NDEN YARGI DİZİSİNE ÜÇ AYRI ÖDÜL GİTTİ

Dün gece gerçekleştirilen 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘Yıldızı Parlayanlar’ ödülü; Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Kaya, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Taro Emir Tekin’e gitti. ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne Yargı dizisindeki Ceylin rolü ile Pınar Deniz layık görülürken, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne Yargı dizisindeki Ilgaz rolü ile Kaan Urgancıoğlu; ‘En İyi Dizi’ ödülüne ise Yargı dizisi layık görüldü. Böylelikle Yargı dizisi, 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nden üç ayrı ödül ile ayrıldı.

Öte yandan ‘En İyi Komedi Dizisi’ ödülünü Gibi alırken, ‘En iyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu’ ödülünü Erşan Kuneri’deki rolüyle Ezgi Mola; ‘En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu’ ödülünü Gibi dizisindeki rolüyle Feyyaz Yiğit aldı. Müge Anlıya ise hem ‘En İyi Gündüz Kuşağı Programı’ hem de ‘En İyi Kadın Sunucu’ ödülü verildi. Ayrıca geceden Edis, ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ ödülü ile ayrılırken, Zeynep Bastık ‘En İyi Kadın Şarkıcı’; Kenan İmirzalıoğlu, ‘En İyi Erkek Sunucu’; Ebru Yaşar, ‘En İyi Arabesk Fantezi Müzik Kadın Şarkıcı’; Bilal Sonses, ‘En İyi Arabesk Fantezi Müzik Erkek Şarkıcı’; Azra Aksu, ‘En İyi Çocuk Oyuncu’; Dünyayla Benim Aramda dizisi ise ‘En İyi İnternet Dizisi’ ödülü ile ayrıldı.