4 Milyon TL'lik Düğün İçin Geri Sayıma Başlayan Demet Özdemir, Makyajsız Hali ile Görüntülendi!

Geçtiğimiz aylarda bir buçuk ay ayrı kaldığı sevgilisi şarkıcı Oğuzhan Koç ile barışan ünlü oyuncu Demet Özdemir, makyajsız görüntülendi. Düğün hazırlıkları için ayırmış olduğu yüksek bütçe ile eleştiri oklarının hedefinde olan Demet Özdemir’in makyajsız hali, magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte ayrıntılar…

4 Milyon TL'lik Düğün İçin Geri Sayıma Başlayan Demet Özdemir, Makyajsız Hali ile Görüntülendi!

Geçtiğimiz yılın başında şarkıcı Oğuzhan Koç ile ilişki yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Demet Özdemir, özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Şu sıralar yeni projesinin hazırlığı içerisinde olan, bir taraftan da düğün hazırlıklarını tamamlamaya çalışan güzel oyuncu, magazin gündeminde adı en fazla geçen ünlülerden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

2021 yılının başında Oğuzhan Koç ile aşk yaşamaya başlayan ve yılın sonunda sevgilisi ile birlikte çıkmış olduğu romantik Paris tatilinden görüntüler paylaşan Demet Özdemir, tatilin hemen ardından almış olduğu ayrılık kararı ile gündeme bomba gibi düşmüştü. O dönem içerisinde çıkan haberlere göre rahatsızlığı olan annesine daha çok zaman ayırmak istediği için ilişkiyi bitirme kararı aldığı iddia edilen Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç’un oldukça üzülmesine sebep olmuştu. Ayrılık döneminde O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Oğuzhan Koç’un üzgün halleri, kameraların dikkatinden kaçmamıştı.

Ayrılık kararından sonra iki taraftan da açıklama bekleyen ancak bir türlü isteklerine kavuşamayan ikilinin hayranları, şubat ayında gelen barışma kararı ile büyük sevinç yaşadı. Barışmanın hemen ardından sevgilisine büyük bir organizasyon eşliğinde evlenme teklifi eden Oğuzhan Koç, jesti ile resmen düşman çatlattı. Şu sıralar evlilik hazırlıklarını tamamlamaya çalışan Demet Özdemir ise geçtiğimiz günlerde bir arkadaşı ile görüntülendi. Özdemir’in makyajsız hali, dikkatlerden kaçmadı.

Evlilik Masrafları Dudak Uçuklattı!

Ağustos ayında nikah masasına oturacak olan ünlü çiftin düğün masrafları için ayırdıkları bütçe dudak uçuklattı. İddialara göre ünlü çift, düğünleri için tam tamına 4 milyon TL harcadı.

Koronavirüsü Atlattı!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyuran Demet Özdemir, ağır atlattığını söylediği hastalık sürecinin ardından görüntülendi. Bir arkadaşı ile birlikte görüntülenen Özdemir, yeni dizisi öncesinde diş bakımına gittiğini belirtti.

Makyajsız Hali Olay Oldu!

4 Milyon TL'lik Düğün İçin Geri Sayıma Başlayan Demet Özdemir, Makyajsız Hali ile Görüntülendi! - Resim : 1

Yüzünde hiç makyaj olmadığı gözlenen 30 yaşındaki ünlü oyuncu, doğallığı ile kendisine hayran bıraktı.

Etiketler: demet özdemir