3.958 TL taksit tutarıyla araç sahibi olmak mümkün! Alternatif Bank taşıt kredisinde avantalı oranları duyurdu!

Yılın son günlerinde bankalardan peş peşe cazip kredi fırsatları duyurulmaya başladı. Aylık en düşük taksit tutarıyla kredi imkanları sunulacak. Alternatif Bank araç alacaklara müjdeyi verdi!

3.958 TL taksit tutarıyla araç sahibi olmak mümkün! Alternatif Bank taşıt kredisinde avantalı oranları duyurdu!

Türkiye’de her geçen gün otomobil satın almanın zorlaşmaya başlamasının ardından bankalardan cazip oranlarda kredi destekleri sunulmaya başladı. Özellikle düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme koşulları ile kullandırılacak kredilerle vatandaşların araç sahibi olmaları ve otomobil piyasalarının da yeniden canlandırılması hedefleniyor.

Türkiye’de devam eden yüksek enflasyon, uygulanan yüksek vergi oranları ve döviz kurundaki artış gibi nedenlere bağlı olarak sıfır km ve ikinci el otomobillerin fiyatları artmaya devam ediyor. Alternatif Bank’tan gelen cazip taşıt kredisi ile vatandaşların araç satın alımlarının kolaylaştırılması hedefleniyor.

ALTERNATİF BANK TAŞIT KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Otomobil piyasalarının yeniden canlandırılması ve vatandaşların hayalini kurduğu otomobilleri satın almalarını sağlanmasına yönelik Alternatif Bank üzerinden avantajlı oranlara sahip krediler sunulmaya başladı. Bu kapsamda en uygun oranlardan yararlanarak vatandaşların otomobil sahibi olmaları desteklenecek.

3 aydan 48 aya kadar vadelerle kullandırılacak kredi, 5 yaş ve altındaki araçlar için kullanılabilecek. Taşıt kredisi aynı zamanda kefilsiz olarak kullandırılır. Gerekli hallerde kefil istenmesi de mümkündür.

ALTERNATİF BANK TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

3.958 TL taksit tutarıyla araç sahibi olmak mümkün! Alternatif Bank taşıt kredisinde avantalı oranları duyurdu! - Resim : 1

Alternatif Bank’ın Taşıt Kredisi ile vatandaşlara sağladığı finansman çözümleri sayesinde vatandaşların rahatça otomobil satın almaları destekleniyor. Örnek ödeme tablosuna göre yüzde 2,36’dan başlayan faiz oranları ile işlem yapılabiliyor.

Vade ve kredi miktarına göre Alternatif Bank Taşıt Kredisi ile sunulan faiz oranları da değişmektedir. En uygun ödeme seçeneklerinden yararlanarak vatandaşların kredilerini kolayca kullanmaları sağlanıyor.

3.958 TL TAKSİT TUTARI Hesaplandı!

100.000 TL taşıt kredisi için yapılan hesaplama kapsamında 48 ay vadede yüzde 2,40 olarak uygulanan faiz oranlarıyla aylık 3.958 TL taksitle taşıt kredisi geri ödemesi yapılabiliyor. Kredi başvurusunun hızlı onay süreciyle tamamlanması ve Alternatif Bank şubeleri üzerinden anında kredi başvurusunun yapılması mümkündür. En uygun oranlarla otomobil satın alımlarında vatandaşlara destek verilmesi hedefleniyor.