36 yaşına giren oyuncu Taner Ölmez'e, eşi Ece Çeşmioğlu'ndan aile fotoğraflı kutlama Zaza, Zeze, Lolo...

Ekranların sevilen isimlerinden olan oyuncu Taner Ölmez, yeni yaşına girdi. Oyuncunun doğum gününü kutlayan ve kendisi gibi oyunculuk yapan Ece Çeşmioğlu, çekirdek ailesi ile yeni bir fotoğraf paylaştı. İşte Taner Ölmez- Ece Çeşmioğlu evliliğine ve Çeşmioğlu’nun yeni paylaşımına ilişkin ayırıntılar…

36 yaşına giren oyuncu Taner Ölmez'e, eşi Ece Çeşmioğlu'ndan aile fotoğraflı kutlama Zaza, Zeze, Lolo...

Uzun süredir oyunculuk sektöründe önemli işler yapan ve son olarak “Mucize Doktor” isimli dizide canlandırdığı karakter ile oyunculuğa olan yeteneğini herkese kanıtlayan Taner Ölmez, magazin basınından uzak bir hayat sürdürmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile hayatını birleştiren ve özel hayatına dair yepyeni bir kapıyı aralayan Taner Ölmez, yaklaşık 5 ay önce de ilk kez baba olmanın heyecanını yaşadı. Mutlu giden evliliklerini Zeynep ismi verdikleri çocukları ile taçlandıran oyuncu çift, sanat camiasında parmak ile gösterilen beraberliklerden birisini sürdürmeye devam ediyor.

Bir ara kurduğu grup ile şarkıcılığa olan yeteneğini de ortaya koyan ve sesinin güzelliğinin yanında farklı tarzı ile de dikkatleri üzerine toplayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutladı. Yine ailesi ile bir arada olan ve hem mükemmel bir eş hem de mükemmel bir baba profili çizmeye devam eden Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu’nun paylaşımında da boy gösterdi. Oyuncu Ece Çeşmioğlu eşinin doğum gününü yeni bir aile fotoğrafı ile kutladı.

36 YAŞINA GİRDİ!

36 yaşına giren oyuncu Taner Ölmez'e, eşi Ece Çeşmioğlu'ndan aile fotoğraflı kutlama Zaza, Zeze, Lolo... - Resim : 1

İlk bakışta yaşını hiç göstermeyen ancak geçtiğimiz günlerde tam olarak 36 yaşına giren oyuncu Taner Ölmez, sosyal medya kullanıcılarından birçok tebrik mesajı aldı. Ünlü oyuncu yeni yaşını ailesi ile birlikte kutladı.

ECE ÇEŞMİOĞLU’NDAN MUTLULUK DOLU PAYLAŞIM!

Kendisi gibi oyuncu olan eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile kutlayan 31 yaşındaki güzel oyuncu Ece Çeşmioğlu, paylaşımına “Zaza, Zeze, Lolo” notunu düştü. Çiftin köpekleri ve kızları Zeynep ile vermiş oldukları aile pozu, sosyal medyanın gündemine oturdu.

DAKİKALAR İÇERİSİNDE BİNLERCE BEĞENİ!

Ece Çeşmioğlu’nun paylaştığı aile fotoğrafına, dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.