30 Kasım 00:00'a kadar başvuru yapanlar Akbank'tan 1000 TL Chip para kazanacak

Akbank faizsiz kredi kampanyası ile büyük yankı uyandırırken bu seferde ilk kez kredi kartı alan kişilere 1000 TL chip para hediyesi kampanyası başlattı.

30 Kasım 00:00'a kadar başvuru yapanlar Akbank'tan 1000 TL Chip para kazanacak

Türkiye'nin en büyük kredi kartı platformları arasında yer alan Axess yeni dev kampanyasını açıkladı. Başlatılan kampanya ile Akbank Axess kredi kartı alan müşterilerine bedava chip para yükleyeceğini ilan etti. Başlatılan kampanya için son başvuru tarihi 30 Kasım 2022 olarak ilan edildi. 

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için resmi açıklama Akbank internet sitesi üzerinden yayımlanırken ilanda merak edilen tüm sorulara yanıt verildi. Akbank Axess chip para kampanyası ile kredi kartı olanlara değil olmayanlara 1000 TL kazanma imkanı sunuldu. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin tek yapmaları gereken kredi kartı başvurusu yapmak! 

AXESS KREDİ KARTI KAMPANYASI İLE 1000 TL CHİP PARA KAZANMA FIRSATI! 

Akbank kredi kartı kullanan kişilere büyük fırsatlar sunarken ilk kez kredi kartı almak isteyen kişileri kendi bankasına çekmek için yeni kampanyasını duyurdu. Başlatılan kampanya kapsamında 30 Kasım 2022 tarihine kadar başvuru yapan kişilere bin liraya kadar chip para kazanma fırsatı sunuldu. Başlatılan kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin tek yapmaları gereken Axess kredi kartı başvurusu yapmak! 

30 Kasım 00:00'a kadar başvuru yapanlar Akbank'tan 1000 TL Chip para kazanacak - Resim : 1

İlk kez Axess kredi kartı başvurusu yapmak isteyen kişiler bin liraya kadar chip para kazanma imkanı elde edecekler. Axess kredi kartı onayı alan kişiler kampanya kapsamında kartlarını aldıktan sonra her bin 1000 TL ve üzeri harcamada 200 TL olmak üzere toplamda bin TL chip para ödülü kazanacaklar. Üstelik kampanyadan yararlanan kişiler 2 sene boyunca kredi kartı aidatı da ödemeyecekler. 

30 Kasım 00:00'a kadar başvuru yapanlar Akbank'tan 1000 TL Chip para kazanacak - Resim : 2

AXESS KREDİ KARTI KAMPANYASI KASIM 2022 BİN TL CHİP PARA NASIL KAZANILIR?

Akbank'tan ilk kez kredi kartı alan kişilerin yararlanabilecekleri kredi kartı kampanyası kapsamında bin TL chip para kazanma imkanı sunuldu. 30 Kasım 2022 tarihine kadar sürdürülecek olan kampanyada ilk kez internetten kredi kartı başvurusu yapan ve onay alan kişiler 15 Aralık tarihine kadar yapacakları her 1000 TL ve üzeri alışverişte 200 TL olmak üzere toplamda 5 alışveriş için en fazla bin TL olmak üzere bedava chip para kazanma imkanı elde edecekler. Söz konusu tutar her geçerli alışveriş sonrasında kredi kartına 200 TL olmak üzere peşin olarak ödenecek. 

Etiketler: akbank, kredi kartı