30 Eylül 2023 Reyting Sonuçları: Gönül Dağı zirveyi kimseye kaptırmıyor

Televizyon programlarının izlenme oranlarını ölçen reyting sonuçları, her gün merakla beklenen bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Reyting sonuçları, hangi programların daha çok izlendiğini, hangi dizilerin daha çok sevildiğini ve hangi kanalların daha çok tercih edildiğini gösteriyor. Peki, 30 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları nasıl oldu? Hangi programlar zirveye yerleşti? Hangi diziler reyting rekorları kırdı? İşte Total, AB ve ABC1 kategorilerinde reyting sıralama

30 Eylül 2023 Reyting Sonuçları: Gönül Dağı zirveyi kimseye kaptırmıyor

30 Eylül tarihli TV yayın akışından yer alan yapımların reyting sonuçları açıklandı. TV yayın karnesi açıklandı. Bakın 30 eylül cumartesi günü hangi yapımlar bir adım öne çıkıyor!

Total'de Zirve Yalı Çapkını'nın Oluyor!

30 Eylül tarihli reyting sonuçlarına ilk baktığımızda Total'de zirve yarışına ortak olan yapımlar dikkat çekiyor. 30 eylül cumartesi gününe ise Kardeşlerim ve Gönül Dağı reyting yarışına dahil oluyor. Zirve yarışının Total'de kazananı ise Gönül Dağı oluyor. Total'de reyting sonuçları listesinde ikinci sırada ise Kardeşlerim yer alıyor.  Listenin üçüncü sırasında ise Gönül Dağı özet bölümü sıralamaya dahil oldu. Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

1. Gönül Dağı

2. Kardeşlerim

3. Gönül Dağı Özet

4. MasterChef All Star

5. Kardeşlerim Özet

AB'de Gönül Dağı Zirvede Kalmayı Sürdürüyor!

AB sonuçlarına bakacak olursak ise zirvenin aynı kaldığı görünüyor. İlk sırada Gönül Dağı yer alıyor. Listede ikinci sırada MasterChef All Star dizisi listeyi takip ediyor. Ve üçüncü sırada ise Kardeşlerim bulunuyor. 

Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:


1. Gönül Dağı

2. MasterChef All Star

3. Kardeşlerim

4. Gönül Dağı Özet

5. Show Ana Haber

ABC1 Reyting Sonuçları

ABC1'de de Gönül Dağı zirvede kalmayı sürdürüyor. Ardından ise MasterChef All Star listeyi takip ediyor. Listenin üçüncü sırasında Kardeşlerim sıralamaya dahil oluyor. Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

1. Gönül Dağı

2. MasterChef All Star

3. Kardeşlerim

4. Gönül Dağı Özet

5. Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu

Etiketler: Reyting sonuçlar