İstanbul Kağıthane'de park halindeki aracında oturan 44 yaşındaki Eser Aktaş, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
Otomobilin İçinde Göğsünden ve Elinden Vuruldu
Olay, saat 16.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. Park halindeki otomobilin içinde oturan Eser Aktaş’a, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi silahla ateş açtı.
Saldırının ardından şüpheli yaya olarak kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, göğsünden ve elinden iki kurşunla yaralanan Aktaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Cansız Bedeni Morga Kaldırıldı
Polis ekipleri, saldırının gerçekleştiği otomobilde ve çevresinde inceleme yaptı. Olay yeri inceleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Eser Aktaş’ın cenazesi ambulansla hastane morguna kaldırıldı.
Polis, olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.