29 Eylül 2023 Reyting Sonuçları: Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını zirve yarışında

Televizyon programlarının izlenme oranlarını ölçen reyting sonuçları, her gün merakla beklenen bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Reyting sonuçları, hangi programların daha çok izlendiğini, hangi dizilerin daha çok sevildiğini ve hangi kanalların daha çok tercih edildiğini gösteriyor. Peki, 29 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları nasıl oldu? Hangi programlar zirveye yerleşti? Hangi diziler reyting rekorları kırdı? İşte Total, AB ve ABC1 kategorilerinde reyting sıralama

29 Eylül 2023 Reyting Sonuçları: Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını zirve yarışında

29 Eylül tarihli TV yayın akışından yer alan yapımların reyting sonuçları açıklandı. TV yayın karnesi açıklandı. Bakın 29 eylül cuma günü hangi yapımlar bir adım öne çıkıyor!

Total'de Zirve Yalı Çapkını'nın Oluyor!

29 Eylül tarihli reyting sonuçlarına ilk baktığımızda Total'de zirve yarışına ortak olan yapımlar dikkat çekiyor. Total'de reyting sonuçları listesinde zirve Star tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını'nın oluyor. Listede ikinci sıra ise Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti en çok izlenenler arasında yer alıyor.. Listenin üçüncü sırasında ise Yalı Çapkını özet bölümü sıralamaya dahil oldu. Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

1. Yalı Çapkını

2. Kızılcık Şerbeti

3. Yalı Çapkını Özet

4. Müge Anlı ile Tatlı Sert

5. Esra Erol'da 

AB'de Zirve El Değiştiriyor!


AB sonuçlarına bakacak olursak ise zirvenin el değiştirdiği görünüyor. İlk sırada Kızılcık Şerbeti yer alıyor. Listede ikinci sırada Yalı Çapkını dizisi listeyi takip ediyor. Ve üçüncü sırada ise Kızılcık Şerbeti Özet bölümü bulunuyor. 

Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:


1. Kızılcık Şerbeti

2. Yalı Çapkını

3. Kızılcık Şerbeti Özet

4. Yalı Çapkını Özet

5. Müge Anlı ile Tatlı Sert

ABC1 Reyting Sonuçları

ABC1'de de Kızılcık Şerbeti zirveye ulaşıyor. Ardından ise Yalı Çapkını dizisi listeyi takip ediyor. Listenin üçüncü sırasında Yalı Çapkını Özet bölümü sıralamaya dahil oluyor. Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

1. Kızılcık Şerbeti

2. Yalı Çapkını 

3. Yalı Çapkını Özet

4. Müge Anlı ile Tatlı Sert

5. Kızılcık Şerbeti Özet

Etiketler: Reyting sonuçlar