250 bin TL konut kredisi için bu en uygun oran! Ziraat Bankası Konut Ürün Paketi'ni duyurdu!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara kamu bankaları arka çıkmaya devam ediyor. Ziraat Bankası’nın avantajlı oranlara sahip Konut Ürün Paketi duyuruldu. İşte en cazip oranlar…

250 bin TL konut kredisi için bu en uygun oran! Ziraat Bankası Konut Ürün Paketi'ni duyurdu!

Türkiye’nin en köklü bankalarından olan Ziraat Bankası, fahiş bir şekilde artan konut fiyatlarına rağmen ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara en uygun oranlara kredi desteği veriyor. Bu kapsamda Konut Ürün Paketi ile avantajlı oranlar sunulacak.

120 aya varan vade imkanıyla kullandırılan kredi, gelir durumuna göre uygun ödeme seçenekleri kullanılarak ödenebilecek. Bu sayede her bütçeye uygun konut kredisi ödeme planlarıyla vatandaşların ev sahibi olmalarına destek verilmesi hedefleniyor.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Konut Ürün Paketi ile Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara en uygun oranlara kredi seçenekleri sunuluyor. Bu kapsamda cazip oranlardan yararlanacak vatandaşların kolayca ev sahibi olmaları sağlanmaktadır. Konut Ürün Paketi kapsamında örnek hesaplama tablosunda yüzde 1,29 faiz oranları görülmektedir.

120 ay vade seçenekleriyle kullandırılacak krediler arasında ayrıca Sıfır Konut Kredisi gibi alternatif seçenekler de bulunmaktadır. Avantajlı konut kredisi oranlarından yararlanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşların rahatça ev alma olanakları devam ediyor.  

250 BİN TL KONUT KREDİSİ HESAPLAMASI  

250 bin TL konut kredisi için bu en uygun oran! Ziraat Bankası Konut Ürün Paketi'ni duyurdu! - Resim : 1

Ev sahibi olmak için en uygun finansmanları araştıran vatandaşlar Ziraat Bankası fırsatlarıyla bu arayışlarına çözüm bulabiliyor. Yüzde 1,29 faiz oranlarıyla kullandırılacak kredi kapsamında 250.000 TL kredinin aylık taksit oranları 4.107 TL olarak hesaplanmıştır.

Aylık düşük taksit ödeyerek 120 ay vadede kira öder gibi vatandaşların istedikleri evi satın almaları Ziraat Bankası tarafından desteklenmeye devam ediyor. Rahat bir geri ödeme planından yararlanarak konut kredisi kullanılabilecek.  

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası Konut Ürün Paketi için vatandaşların ister dijital kanallar veya çağrı merkezinden ön başvuru adımlarını tamamlayarak taleplerini iletmeleri isterlerse de doğrudan Ziraat Bankası şubelerinden işlem yapmaları mümkündür. En uygun faiz oranlarına sahip konut kredisinden yararlanmak için başvur formu ve istenen diğer belgeler ile vatandaşların başvuru talepleri alınmaktadır.