25 Eylül 2023 Reyting Sonuçları: Masterchef Türkiye All Star tek başına zirvede!

Televizyon programlarının izlenme oranlarını ölçen reyting sonuçları, her gün merakla beklenen bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Reyting sonuçları, hangi programların daha çok izlendiğini, hangi dizilerin daha çok sevildiğini ve hangi kanalların daha çok tercih edildiğini gösteriyor. Peki, 25 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları nasıl oldu? Hangi programlar zirveye yerleşti? Hangi diziler reyting rekorları kırdı? İşte Total, AB ve ABC1 kategorilerinde reyting sıralama

25 Eylül 2023 Reyting Sonuçları: Masterchef Türkiye All Star tek başına zirvede!

25 Eylül tarihli TV yayın akışından yer alan yapımların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de Zirve Masterchef Türkiye All Star'ın!

25 Eylül tarihli reyting sonuçların Total'de listede zirvede Masterchef Türkiye All Star yer aldı. Listenin ikinci sırasında ise Safir dizisi sıralamaya dahil oldu. Totalde üçüncü sırayı ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programı takibe katıldı. Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

1. Masterchef Türkiye All Star

2. Safir

3. Müge Anlı ile Tatlı Sert

4. Bambaşka Biri

5. Esra Erol'da

 

AB'de Masterchef Türkiye All Star Zirveyi Bırakmıyor


AB sonuçlarına bakacak olursak ise zirve aynı görünüyor. İlk sırada Masterchef Türkiye All Star yer alıyor. Listede ikinci sırada Bambaşka Biri dizisi ve üçüncü sırada ise Ömer dizisi bulunuyor. 

Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

1. Masterchef Türkiye All Star

2. Bambaşka Biri

3. Ömer

4. Safir

5. Müge Anlı ile Tatlı Sert


ABC1 Reyting Sonuçları

ABC1'de de zirve değişmiyor ve Masterchef Türkiye All Star ilk sırada kalmayı sürdürüyor. Ardından ise Bambaşka Biri dizisi listeyi takip ediyor. Listenin üçüncü sırasında Müge Anlı ile Tatlı Sert programı listeyi takip ediyor. Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

1. Masterchef Türkiye All Star

2. Bambaşka Biri

3. Müge Anlı ile Tatlı Sert

4. Ömer

5. Safir

 

Etiketler: Reyting sonuçlar