Pazar günü reytinglerinin zaferi kimin elinde? İşte zirvedeki yapımın adı...

23 Temmuz Pazar günü ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları açıklandı. En çok hangi kanalın izlendiği merak edilirken gecenin kazananı yarışma programı oldu. İşte günün en çok izlenen diğer yapımları…

Pazar günü reytinglerinin zaferi kimin elinde? İşte zirvedeki yapımın adı...

23 Temmuz Pazar günü yani dün akşam televizyon ekranlarında boy gösteren yapımlardan hangisinin en çok izlendiği merak edilirken reyting sonuçları açıklandı. Zirveye yarışma programı yerleşirken en çok izlenen diğer yapımlar ise haber bültenleri ve diziler oldu. Peki, dün en çok hangi kanal izlendi? İşte reyting sonuçlarının zirvesine yerleşen yapım ve en çok izlenen kanallar…

23 TEMMUZ REYTİNG SONUÇLARI

Reyting sonuçlarına göre 23 Temmuz Pazar günü TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan “Masterchef Türkiye All Star” isimli yemek yarışması Total grubunda 1. sırada yer aldı. Fox TV’de yayınlanan “Yaz Şarkısı” isimli dizi yer alırken ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan “Vermem Seni Ellere” isimli dizi ise 3. oldu.

AB grubunda ise yine “Masterchef Türkiye All Star” zirvenin sahibi oldu. 2. sırada ise “Fox Ana Haber Hafta Sonu” yer alırken TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan “Ejder Kılıcı” isimli yabancı sinema ise 3. oldu.

TV 8 TÜM GRUPLARDA ZİRVEDE

“Masterchef Türkiye All Star” ABC grubunda da en çok izlenen yapım olurken “Fox Ana Haber Hafta Sonu” 2. sırada, “Yaz Şarkısı” ise 3. sırada yer aldı. Böylece; reyting sonuçlarına göre, tüm gruplarda gecenin en çok izlenen televizyon kanalı ise TV8 oldu.

Pazar günü reytinglerinin zaferi kimin elinde? İşte zirvedeki yapımın adı... - Resim : 1